Μοιάζει με φούστα αλλά είναι σορτσάκι και βγαίνει σε 3 χρώματα - Απόλυτο trend η παντελονόφουστα Zara

Θα την φοράς ακόμη και αν έχει 7 μποφόρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοιάζει με φούστα αλλά είναι σορτσάκι και βγαίνει σε 3 χρώματα - Απόλυτο trend η παντελονόφουστα Zara

Φέτος το καλοκαίρι απόλυτο trend είναι οι παντελονόφουστες! Δηλαδή, οι φούστες που από μέσα έχουν ραμμένο σορτσάκι, έτσι ώστε όταν φυσάει ή θέλεις να το ρίξεις στο χορό άμα σηκωθεί η φούστα να μην φανεί τίποτα από μέσα. Την εν λόγω φούστα λοιπόν σας την βρήκαμε στα Zara σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Πρόκειται για την ψηλόμεση παντελονόφουστα με λάστιχο στη μέση και κορδόνια με λεπτομέρεια σούρες. Βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα, λιλά/λευκό, μπλε/λευκό και πράσινο μεσαία απόχρωση.

Μπορεί να φορεθεί άνετα το πρωί για έναν καφέ ή για ψώνια, ακόμη και στη δουλειά. Μάλιστα, θα είναι τέλεια για ένα χαλαρό βραδινό ποτό σε συνδυασμό με αυτό το τέλειο και φουλ οικονομικό τοπάκι και ένα ζευγάρι πέδιλα.

Αυτή είναι η παντελονόφουστα από τα Zara

ΛΙΛΑ / ΛΕΥΚΟ | 8372/094

19,95 EUR

Zara φούστα με εσωτερικό σορτσάκι

Παντελονόφουστα Zara

Φόρεσε την μωβ φούστα με αυτό το μαγιό σαν τοπάκι και δημιούργησε ένα τέλειο look

Τα Zara όπως και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ήδη λανσάρει την νέα τους καλοκαιρινή κολεξιόν και πραγματικά τα κομμάτια είναι ένα κι ένα. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα απίστευτο μωβ ολόσωμο μαγιό.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι... αρκετά τολμηρό και αποκαλυπτικό, μιας και έχει αρκετά κοψίματα ενώ και το μπούστο του είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Μάλιστα, το χρώμα του είναι μωβ, ένα πολύ έντονο και εντυπωσιακό χρώμα, που είναι μάλιστα και πολύ της μόδας.

Το ολόσωμο αυτό μαγιό έχει ήδη ξεπουλήσει και λογικό, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της νέας του συλλογής. Η τιμή του ανέρχεται στα 27,95 ευρώ για αυτό τρέξτε να το προλάβετε, το ίδιο όμως κι αυτό το μαγιό, που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

  • Ολόσωμο μαγιό με αφαιρούμενη cup, V ντεκολτέ και διπλές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη.
  • Λεπτομέρεια ανοίγματα στη μέση.
  • ΜΟΒ | 2910/008
  • 27,95 EUR

ολόσωμο μαγιό από τα Zara

TAGS