Θα σου κάνει μέση "δαχτυλίδι" - Φρενίτιδα με το νέο ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Βγαίνει σε δύο χρώματα και είναι φοβερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα σου κάνει μέση

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και μπορεί αύριο να μπαίνει ο Μάιος, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη χτυπήσει κόκκινο, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν ξεκινήσει από τώρα τα μπάνια τους. Για αυτό λοιπόν και εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα φοβερό μαγιό στα Zara που είναι ξεκάθαρα η τελευταία τάση της μόδας.

Ένα σχέδιο που έχει επιστρέψει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην μόδα είναι το ολόσωμο, το οποίο αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια αγαπημένο επιλογή πολλών γυναικών.

Είναι αρκετά άνετα και στυλάτα, ενώ για κοπέλες που επιθυμούν να κρύψουν μερικά παραπάνω κιλά ή τυχόν ατέλειες, αποτελεί την ιδανική λύση. Αυτό λοιπόν που βρήκαμε εμείς έχει κορδόνι στην πλάτη, δεν έχει κάποιο άνοιγμα και είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, άσπρο και ανοιχτό πράσινο.

Αναδεικνύει τέλεια το σώμα και είναι μια αρκετά safe αλλά συνάμα μοδάτη επιλογή, ενώ ιδανική για το καλοκαίρι είναι κι αυτή η παντελόνα.

Το ολόσωμο μαγιό από τα Zara που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες

  • Ολόσωμο μαγιό με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες που ρυθμίζονται με φιόγκο στην πλάτη.
  • ΛΕΥΚΟ | 2910/017
  • 27,95 EUR
  • Αυτό το προϊόν έχει ειδικούς όρους επιστροφής

ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Φόρα πάνω από το μαγιό σου αυτό το σορτς και είσαι έτοιμη για παραλία

Οι ζέστες ξεκίνησαν σιγά σιγά και μπορεί την Πρωτομαγιά να κρυώσουμε λιγάκι, ωστόσο, ήρθε η εποχή για να βγουν και να φορεθούν τα πρώτα σορτσάκια. Ακόμη και αν ο καύσωνας δεν έχει ξεκινήσει μπορούν άνετα να συνδυαστούν με ένα μακρυμάνικο λεπτό μπλουζάκι.

Κάνοντας την έρευνα μας στη νέα συλλογή των Zara δεν γινόταν να μην κάνουμε και μια γύρα στην κατηγορία με τα σορτσάκια και τις βερμούδες. Βρήκαμε λοιπόν, ένα σορτσάκι που ξεπουλάει στο λεπτό, αφού είναι basic κομμάτια και φοριέται με όλα και όλες τις ώρες της ημέρας.

Πρόκειται για το σορτσάκι βερμούδα από σκληρό ύφασμα η οποία είναι ψηλόμεση και έχει πέντε τσέπες. Το κάτω μέρος είναι με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Αν από τώρα δεν αντέχεις την ζέστη, συνδύασε το σορτς με αυτό το μπλουζάκι που βγαίνει σε 16 διαφορετικά χρώματα και κοστίζει μόνο 12,95 ευρώ.

  • ΜΠΛΕ | 8197/001
  • 19,95 EUR

Νέα συλλογή Zara σορτσάκια

Zara σορτσάκια

TAGS