Θυμάστε την «Παναγία» από την ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πανέμορφη!

Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός, Olivia Hussey, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Παναγία» στην ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»!

Η ίδια, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Στα 63 της χρόνια εξακολουθεί να είναι όμορφη, παρά το εμφανές πέρασμα του χρόνου από πάνω της. Στα 26 της χρόνια ανέλαβε το ρόλο της Mary, στην επιτυχημένη ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο, όμως αυτό δεν ήταν το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Σε ηλικία 15 ετών, το 1968, υποδύθηκε την Ιουλιέττα στην ιστορική ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ο οποίος ήταν και αυτός που την ανακάλυψε. Ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες της, όπως η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» με την Μπέτι Ντέιβις και τον Πήτερ Ουστίνοφ. Τελευταίος ρόλος της ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα.

Σκευοφύλακας του Παναγίου Τάφου προκαλεί σάλο για το Άγιο Φως: «Ποιο θαύμα; Με αναπτήρα το ανάβω!» (βίντεο)

Σάλο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βιβλίο ενός δημοσιογράφου στο οποίο ένας σκευοφύλακας του Πανάγιου Τάφου φέρεται να λέει πως «ανάβει το Άγιο Φως με αναπτήρα».

Ο λόγος για το βιβλίο του Δημήτρη Αλικάκου «Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός» το οποίο με μαρτυρίες αγιοταφιτών που ανατρέπουν την θεωρία του θαύματος που λαβαίνει χώρα με απολυτή μυστικότητα μέσα στον Πανάγιο Τάφο.

«Ακούστε. Το καντήλι μπαίνει σβηστό από μένα, όλος ο κόσμος το βλέπει μέσα από την τηλεόρασή του. Όμως όταν ο Πατριάρχης εισέρχεται στον Πανάγιο Τάφο το βρίσκει αναμμένο... Εγώ το ανάβω...Με έναν αναπτήρα, τι άλλο;» είναι η μαρτυρία του σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου Ισίδωρου, ο οποίος ομολογεί ότι ο ίδιος ανάβει το Άγιο Φως.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου και δημοσιογράφο, ο σκευοφύλακας Ισίδωρος δεν είναι ο μόνος που παραδέχεται κάτι τέτοιο, καθώς και ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Ασκάλωνος Νικηφόρος, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα σκευοφύλακας του Πανάγιου Τάφου αναφέρει ότι ως σκευοφύλακας είχε ανάψει το καντήλι με σπίρτα μετά από προτροπή μάλιστα του δραγουμάνου του Πατριαρχείου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θυμάστε την μικρή Όλια από την σειρά "Λένη"; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Άσχημος ο καιρός το Πάσχα τελικά! Με βροχές και καταιγίδες θα ψηθεί ο οβελίας

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr