Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός! «Όταν ήμουν μικρός ζητιάνευα»!

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη του γνωστός Έλληνας ηθοποιός, λέγοντας πως όταν ήταν μικρός ζητιάνευε.

Η εξομολόγηση του συγκινεί...

Expand player

Στο Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Ανέστης Βλάχος μαζί με την κόρη του, την Έλλη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο πατέρας μου σκοτώθηκε στον πόλεμο, με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Ζητιάνευα ότι ήμουν μικρός, δεν το κρύβω, ούτε ντρέπομαι. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, δεν είναι τυχαίο που έκανα πάνω από 160 ταινίες, ήμουν συνεπής. Ποτέ δεν έκανα τον κακό, αλλά τον σκληρό. Το μάτι μου το έχασα όταν δούλευα στην οικοδομή, το χτύπησα με πρόκα.

Θα μπορούσα να το είχα γλιτώσει το μάτι μου, αλλά δεν είχα λεφτά να πάω σε κλινική. Με το μάτι μου με βοήθησαν πολύ η Λαμπέτη και ο Χορν, μου πλήρωσαν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου, μου στάθηκαν πάνω από γονείς μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ανέστης Βλάχος.

Πασίγνωστη ηθοποιός σοκάρει: «Είχα μία εφιαλτική έκτρωση»

Πασίγνωστη ηθοποιός σόκαρε με την αποκάλυψή της, κάνοντας γνωστό τον εφιάλτη που έζησε προχωρώντας σε έκτρωση!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην φρικτή εμπειρία, μέσω ανάρτησής της στο instagram.

Ο λόγος για την Μίλα Γιόβιβιτς, η οποία εξομολογήθηκε την περιπέτειά της.

"Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έχω βιώσει. Έχω ακόμα εφιάλτες. Ήμουν μόνη κι αβοήθητη. Όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν την άμβλωση σε ακόμα χειρότερες συνθήκες από εμένα, εξαιτίας των νέων νόμων, γυρνάει το στομάχι μου", λέει χαρακτηριστικά.

Μετά από την άμβλωση, η 43χρονη πια Μίλα ομολογεί ότι πέρασε κατάθλιψη και χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά και χρόνο από την καριέρα της για να αντιμετωπιστεί: "Δόξα τω Θεώ κατάφερα να βρω τον τρόπο να ξεφύγω από αυτήν την προσωπική κόλαση χωρίς να καταφύγω σε φάρμακα, αλλά η ανάμνηση αυτών που πέρασα και αυτών που έχασα θα είναι μαζί μου μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω".

"Η άμβλωση είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Καμία γυναίκα δεν θέλει να το βιώσει αυτό. Αλλά πρέπει να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε μια ασφαλή έκτρωση αν χρειαστεί", καταλήγει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νεκρός στα 42 του γνωστός ηθοποιός! Έπεσε από γέφυρα και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Σκάνδαλο μεγατόνων! Αυτή είναι η ηθοποιός που στρατολογούσε σκλάβες του σ3ξ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Υοuweekly.gr