Νεκρός στα 42 του γνωστός ηθοποιός! Έπεσε από γέφυρα και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Σοκ!

Νεκρός στα 42 του γνωστός ηθοποιός! Έπεσε από γέφυρα και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Nεκρός έπεσε στα 42 του, γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έπεσε από γέφυρα και λίγο μετά χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Ο λόγος για τον Ισαάκ Κάππι, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία "Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία". ενώ είχε και έναν μικρό ρόλο στο "Θορ".


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός έθεσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα.


Το Τμήμα Ασφαλείας της Αριζόνα ανέφερε ότι ο Κάππι στη συνέχεια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Μάλιστα, λίγο αργότερα, δημοσιεύτηκε και η ανακοίνωση της αστυνομίας όπου αναφέρεται ότι το περιστατικό ερευνάται ως αυτοκτονία.

Ο Νεκρός ηθοποιός

Ο ηθοποιός πέθανε στο σημείο καθώς ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος. Λίγο πριν από τον θάνατό του είχε αναρτήσει μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram όπου μεταξύ άλλων υπαινισσόταν την επικείμενη αυτοκτονία του γράφοντας: "Προσοχή στον άνθρωπο που δεν έχει κάτι να χάσει γιατί δεν έχει οτιδήποτε να προστατεύσει".
Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Νεκρός ηθοποιός
Νεκρός ηθοποιός

Σκάνδαλο μεγατόνων! Αυτή είναι η ηθοποιός που στρατολογούσε σκλάβες του σ3ξ!

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε στην showbiz, αφού πασίγνωστη ηθοποιός στρατολογούσε σκλάβες του σεξ!

Μάλιστα, η εν λόγω ηθοποιός, παίζει σε σειρά που όλοι αγαπήσαμε! Η ίδια είπε στο δικαστήριο κλαίγοντας ότι πίστευε πως πρόθεσή του ήταν να βοηθήσει ανθρώπους. «Έκανα λάθος» δήλωσε, ωστόσο η ποινή που αντιμετωπίζει είναι πολύ σκληρή.

Η Άλισον Μακ το 2017 παντρεύτηκε ωστόσο παράλληλα διατηρούσε δεσμό με τον επικεφαλή της οργάνωσης.

Ο ρόλος της στην οργάνωση ήταν να βρίσκει νεαρές κοπέλες, κατά κύριο λόγο ευάλωτες και απονωμένες, και με το πρόσχημα πως θα τις βοηθήσει στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα τους, τους αποσπούσε γυμνές φωτογραφίες και τις ανάγκαζε να κάνουν σεξ με τον αρχηγό!

H Άλισον Μακ

Η Άλισον, που παραδεχτεί την ενοχή της, τόνισε πως ήθελε απλά να ανήκει σε μια ομάδα.

Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Smallville,η οποία προβλήθηκε και στην χώρα μας, μπήκε στην οργάνωση Nxivm, για να ενδυναμώσει τον χαρακτήρα της, ωστόσο σύντομα τα πράγματα αποδείχτηκαν πως δεν ήταν καθόλου αθώα.