Κάτια Ζυγούλη: Τρυφερά τετ α τετ στο δρόμος με τον Σάκη Ρουβά! Η κλος φούστα της μαγνήτισε τα βλέμματα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η απόλυτη ευτυχία στα μάτια τους!

Η κλος φούστα της Κάτιας Ζυγούλη μαγνήτισε τα βλέμματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τρυφερά τετ α τετ στο δρόμο με τον Σάκη Ρουβά!

Την αποκαλεί, και δικαίως, «γυναίκα της ζωής του» και εκείνη ανταποδίδει με ένα γλυκό φιλί και χαμογελά. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ίσως -χωρίς υπερβολή- το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz και όπως είναι φυσικό, τους καμαρώνουν και τους φτύνουν να μην τους ματιάσουν όχι μόνο οι δικοί τους άνθρωποι αλλά και όσοι τους συναντούν στον δρόμο.

Expand player

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντουκουμέντο!

Την περασμένη Δευτέρα στο Κολωνάκι όπου έκαναν τον περίπατό τους δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έτρεξαν να τους χαιρετήσουν αλλά και να τους δώσουν ευχές να είναι τόσο αγαπημένοι μια ζωή. Εντυπωσιακοί, όμορφοι, πετυχημένοι, έχουν χτίσει μια πανέμορφη οικογένεια και συνεχίζουν δυνατά... Ο Σάκης τον ελεύθερο χρόνο του μακριά από τα γυρίσματα του «Voice» και τις εμφανίσεις στο «Estate» δεν αφήνει στιγμή χαμένη από τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του.

Χέρι χέρι στο δρόμο της ζωής

Η Κάτια με twin set, πλεκτή μπλούζα (€49,95) και ζακέτα (€69,95), όλα Μassimo Dutti και κλος φούστα (παρόμοια θα βρεις στα Ancient Kallos με €148)

Έστω και με απλό casual ντύσιμο, ακόμα και άβαφη, η Κάτια Ζυγούλη δεν χάνει ούτε στο ελάχιστο τη γοητεία της. Οι προτάσεις που της έγιναν φέτος για να παρουσιάσει το «My style rocks» καθώς και άλλα projects απορρίφτηκαν από την ίδια, αφού ήθελε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο δικό της κανάλι στο Youtube και στις δραστηριότητες της μητέρας και συζύγου μέσα στο σπίτι, ενώ κάποιες φορές συμμετέχει ως... guest και ο άντρας της, βοηθώντας την είτε στο μαγείρεμα είτε στη φροντίδα των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη: Μοιάζει με 20 χρονών κορίτσι χωρίς μακιγιάζ! Έτσι την λατρεύει ο Σάκης Ρουβάς! Δείτε την φωτογραφία...

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr