Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Είναι τεραστίων διαστάσεων!

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Το κρεβάτι της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια και είναι τεράστιο. Είδαμε βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητας τους.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη, όσο και ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους. Ξεκινούσε με την ίδια να ξυπνάει στο κρεβάτι τους μέσα στα κατάλευκα σεντόνια, ενώ μετά μας έδειξε τι κάνει πριν ξεκινήσει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το σκάφος τους! Θα σας "βγουν" τα μάτια από το εσωτερικό!

Δείτε φωτογραφίες από το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Θα σας "βγουν" τα μάτια έξω από το εσωτερικό του. Είναι εντυπωσιακό.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία μπορεί να θέλουν να προστατεύσουν από την πολύ προβολή, ωστόσο συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Την καλοκαιρινή περίοδο παίρνουν και οι δυο "άδεια" από τις υποχρεώσεις τους και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με το σκάφος τους.

Τα παιδιά λατρεύουν να κάνουν διακοπές με το σκάφος και η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά δεν μπορούν να τους χαλάσουν χατήρι.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται! Η φωτογραφία τα αποκαλύπτει όλα!

Σάκης Ρουβάς  Κάτια Ζυγούλη

Ρουβάς Ζυγούλη σκάφος

Σκάφος φωτογραφίες

Κάτια Ζυγούλη: Το καλά κρυμμένο μυστικό της βγήκε στην φόρα! Το ήξερε μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δυο τρία ακόμη πρόσωπα!

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη βγήκε στην φόρα. Το ήξερε μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δυο με τρία ακόμη πρόσωπα από το γραφείο.

Μπορεί το ζευγάρι να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του στο Instagram, ωστόσο υπάρχει ένα μέτρο, καθώς δεν θέλει να εκθέσει την ζωή του.

Για πρώτη φορά η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μοιράστηκε ένα μυστικό της που κρατούσε πολύ καιρό και δεν γνώριζε σχεδόν κανείς.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

«Με τον Θανάση Κρίκη έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές. Το 2008, είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Είναι σαφέστατα μυστικό ακόμα και δεν το ξέρει κανένας, με το ζόρι το το ξέρουν κάποιοι στο γραφείο μου. Μου έχουν κλείσει μια φωτογράφιση και ο Θανάσης έχει αποφασίσει ότι περνάει τη φάση το μοντέλο ίπταται. Το έφερα εις πέρας όμως και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα” αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.