Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε!

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Τι συνέβη και ο Σάκης Ρουβάς έλαβε άσχημα νέα; Αυτή την εξέλιξη κανείς δεν την περίμενε και ο ίδιος ψάχνει να δει ποιο είναι το καλύτερο σχετικά με το μέλλον του!

Εμείς μάλιστα, σας είχαμε γράψει πρώτοι ένα νέο ξεκίνημα που αναμενόταν να κάνει αλλά τελικά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή! Το ρεπορτάζ τρέχει και το έχουμε όλο αναλυτικά!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος το ΣΚΑΙ μετά το επίσημο «πάγωμα» του παιχνιδιού «Αγρότης μόνος ψάχνει» αλλά και του μουσικού show The Masked, που φέρεται να είχε σειρά, στο «ψυγείο» μπαίνει και η εκπομπή ντοκιμαντέρ Idols που ετοίμαζε ο Σάκης.

Ο λόγος είναι κάποιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της δημιουργικής ομάδας της εκπομπής και της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει την εκτέλεση του project.

Μάλιστα, ο Σάκης έχει γυρίσει ήδη δύο επεισόδια αφιερωματικού χαρακτήρα, το πρώτο για τον Βλάση Μπονάτσο και το δεύτερο για τον Νίκο Κούρκουλο αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα προβληθούν τελικά!

Σάκης Ρουβάς: Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη!

Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα και ο Σάκης Ρουβάς δεν κρατιέται! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη, που όπως πάντα στηρίζει τον άντρα της!

Εγώ σας το είχα γράψει από καιρό εδώ, στο Vanda's blog του Youweekly.gr και να που επιβεβαιώθηκα! Ο Σάκης Ρουβάς, είναι έτοιμος για τη νέα αρχή στην ζωή του και σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο "δίδυμος" αδερφός του! Είναι σαν αντίγραφο του τραγουδιστή...

Τονίζω, ότι πρόκειται για κάτι που ο ίδιος το επιθυμούσε χρόνια και πλέον είναι επίσημο... Ας μπω όμως στο θέμα: Ο τραγουδιστής, έρχεται με νέο project στον ΣΚΑΙ και μάλιστα το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!

Ο Σάκης Ρουβάς, εκτός από το The Voice, θα συμμετέχει και σε άλλη εκπομπή και θα έχει κεντρικότατο ρόλο: Εκείνον της παρουσίασης! Ο Σάκης Ρουβάς, επίσημα θα βρίσκεται στο τιμόνι του Super Idols το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα. Πρόκειται για μια δική του ιδέα και ο ΣΚΑΙ με πολλή χαρά θα την υλοποιήσει! Τι είναι όμως το Super Idols; Όχι, δεν πρόκειται για ριάλιτι! Το Super Idols είναι μια αφιερωματική εκπομπή που παρουσιάζει τις ζωές μεγάλων Ελλήνων που άφησαν το στίγμα τους. Ενδιαφέρον, δεν έχετε να λέτε....