Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται! Η φωτογραφία τα αποκαλύπτει όλα!

Τα παιδιά τους, τους γεμίζουν καθημερινά χαμόγελα!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται! Η φωτογραφία τα αποκαλύπτει όλα!

Η ευτυχίας της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκης Ρουβά δεν περιγράφεται. Η φωτογραφία του ζευγαριού, τα αποκαλύπτει όλα.

Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια και είναι οι μόνοι που δεν έχουν «φοβηθεί» να δείξουν δημόσια τα πρόσωπα των παιδιών τους.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

Τα τέσσερα παιδιά τους, καθημερινά τους γεμίζουν χαμόγελα και τους κάνουν ακόμη πιο ευτυχισμένους, καθώς είναι οι καρποί του έρωτα τους.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά

Κάτια Ζυγούλη: Το καλά κρυμμένο μυστικό της βγήκε στην φόρα! Το ήξερε μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δυο τρία ακόμη πρόσωπα!

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη βγήκε στην φόρα. Το ήξερε μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δυο με τρία ακόμη πρόσωπα από το γραφείο.

Μπορεί το ζευγάρι να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του στο Instagram, ωστόσο υπάρχει ένα μέτρο, καθώς δεν θέλει να εκθέσει την ζωή του.

Για πρώτη φορά η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μοιράστηκε ένα μυστικό της που κρατούσε πολύ καιρό και δεν γνώριζε σχεδόν κανείς.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

«Με τον Θανάση Κρίκη έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές. Το 2008, είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Είναι σαφέστατα μυστικό ακόμα και δεν το ξέρει κανένας, με το ζόρι το το ξέρουν κάποιοι στο γραφείο μου. Μου έχουν κλείσει μια φωτογράφιση και ο Θανάσης έχει αποφασίσει ότι περνάει τη φάση το μοντέλο ίπταται. Το έφερα εις πέρας όμως και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα” αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.

Κάτια Ζυγουλη: Εικόνες μέσα από το νοσοκομείο! Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς!

Εικόνες της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το νοσοκομείο! Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς!

Η καλλονή Κάτια πήγε στο νοσοκομείο και φυσικά στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος σύζυγός της και γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

Η Κάτια Ζυγούλη πήγε να κάνει την ετήσια μαστογραφία για πρόληψη και επί ευκαιρίας τράβηξε ένα βίντεο με τις στιγμές κατά την διάρκεια εξέτασης!

Πίσω από την κάμερα βρισκόταν ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς και όπως σε κάθε της στιγμή έτσι κι αυτήν την φορά ήταν εκεί δίπλα της!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχε δει κανείς! Με κατάλευκα ρούχα πόζαραν στον φακό!

Δείτε το σχετικό βίντεο: