Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

«Έκοψε» ανάσες με την εμφάνισή της!

Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη! «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα σε εκδήλωση...

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκαν μαζί στην παρουσίαση της συλλογής του John Varvatos και «έκλεψαν» για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις!

Το μοντέλο και πλέον youtuber φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι με ένα μαύρο τ-shirt, ενώ ο Σάκης επέλεξε ένα statement look με καφέ γυαλιού ηλίου, και αέρα από 90's! Οι φωτογράφοι έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στο ζευγάρι και ο Σάκης δεν άφηνε λεπτό την Κάτια του από το χέρι. Μα τι έρωτας...

Κάτια Ζυγούλη: Το καλά κρυμμένο μυστικό της βγήκε στην φόρα! Το ήξερε μόνο ο Σάκης Ρουβάς και δυο τρία ακόμη πρόσωπα!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς φωτογράφοι

Σάκης Ρουβάς: «Έπεσαν» οι θαυμάστριες πάνω του! Η Κάτια Ζυγούλη δεν ήταν μαζί του...

«Έπεσαν» οι θαυμάστριες πάνω στον Σάκη Ρουβά και η Κάτια Ζυγούλη δεν ήταν μαζί του... Πού βρέθηκε;

Δυναμικό «παρών» στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της ζωής, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έδωσε για τρίτη συνεχή χρoνιά ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό όλων όσων χρειάζονται βοήθεια ήταν ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκης Ρουβάς, ο τράβηξε όλα τα βλέμματα στον μαραθώνιο!

Ο Σάκης Ρουβάς, εμφανίστηκε χωρίς την Κάτια Ζυγούλη και οι θαυμάστριες δεν ξεκολλούσαν από δίπλα του! Ο τραγουδιστής, φόρεσε ένα τζιν με απλό t shirt και παρόλα αυτά, προκάλεσε ταραχές! Για την ιστορία, να πούμε ότι η Κάτια Ζυγούλη την ίδια ώρα ήταν στην Εβδομάδα Μόδας....

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από το Μαραθώνιο:
Ρουβάς ΖυγούληΣάκης ΡουβάςΣάκης Ρουβάς Μαραθώνιος

Κάτια Ζυγούλη: Ποια είναι η καταγωγή της; «Κάγκελο» ο Σάκης Ρουβάς!

Ποια είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη; «Κάγκελο» ο Σάκης Ρουβάς με την αποκάλυψη! Διαβάστε αναλυτικά!

Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Κάτια Ζυγούλη: Στο γάμο της με τον Σάκη Ρουβά όλοι κοιτούσαν το νυφικό της! Αυτή η λεπτομέρεια έκανε την διαφορά!

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες.

Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show "MadWalk - The Fashion Music Project by Aperol Spritz".

Έχει συνεργαστεί επίσης, κατά καιρούς, με τις εταιρίες "Beautin Collagen" (2014), "L' Oreal Paris Greece" (2015), "Bebanthol Face Greece" (2018-).

Η Κάτια (Αικατερίνη) Ζυγούλη (Θεσσαλονίκη, 3 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα μοντέλο.