Κάτια Ζυγούλη: Μοιάζει με 20 χρονών κορίτσι χωρίς μακιγιάζ! Έτσι την λατρεύει ο Σάκης Ρουβάς! Δείτε την φωτογραφία...

Έτσι είναι το πρόσωπο της!

Κάτια Ζυγούλη: Μοιάζει με 20 χρονών κορίτσι χωρίς μακιγιάζ! Έτσι την λατρεύει ο Σάκης Ρουβάς! Δείτε την φωτογραφία...

Η Κάτια Ζυγούλη μοιάζει με 20 χρονών κορίτσι όταν την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ! Έτσι την λατρεύει άλλωστε ο Σάκης Ρουβάς! Δείτε την φωτογραφία...

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητας τους.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους! Άλλωστε η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο Youtube και εκεί μοιράζεται διάφορα θέματα με το κοινό της! Κάτια Ζυγούλη: Ξάπλωσε στο πάτωμα και πήρε αγκαλιά το γιο της! Φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι!

Η καλλονή Κάτια δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μαι φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και είναι μια κούκλα!

Ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα προτιμάει την φυσική ομορφιά της, από το να την βλέπει με μακιγιάζ, όπως και κάθε άντρας προτιμάει την γυναίκα με το φυσικό της πρόσωπο χωρίς πολλά πολλά.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Το κρεβάτι της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια και είναι τεράστιο. Είδαμε βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητας τους.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη, όσο και ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους. Ξεκινούσε με την ίδια να ξυπνάει στο κρεβάτι τους μέσα στα κατάλευκα σεντόνια, ενώ μετά μας έδειξε τι κάνει πριν ξεκινήσει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το σκάφος τους! Θα σας "βγουν" τα μάτια από το εσωτερικό!

Δείτε φωτογραφίες από το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Θα σας "βγουν" τα μάτια έξω από το εσωτερικό του. Είναι εντυπωσιακό.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία μπορεί να θέλουν να προστατεύσουν από την πολύ προβολή, ωστόσο συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Την καλοκαιρινή περίοδο παίρνουν και οι δυο "άδεια" από τις υποχρεώσεις τους και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με το σκάφος τους.

Τα παιδιά λατρεύουν να κάνουν διακοπές με το σκάφος και η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά δεν μπορούν να τους χαλάσουν χατήρι.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται! Η φωτογραφία τα αποκαλύπτει όλα!

Σάκης Ρουβάς  Κάτια Ζυγούλη

Ρουβάς Ζυγούλη σκάφος

Σκάφος φωτογραφίες