Ελένη Χατζίδου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για την επιπλοκή κατά την εγκυμοσύνη! «Μου είπε ο γιατρός τι έχω και...»!

«H γέννα μου δεν ήταν εύκολη...»!

Η Ελένη Χατζίδου συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για την επιπλοκή κατά την εγκυμοσύνη της. Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου είπε ο γιατρός τι έχω και...»!

Η γνωστή τραγουδίστρια εχθές ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» στον Alpha και ανάμεσα στα υπόλοιπα αναφέρθηκε στην ανωμαλία στην πήξη του αίματος που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Expand player

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά:

«H γέννα μου δεν ήταν εύκολη. Είχα θρομβοφιλία. Ακόμη έχω. Και στην επόμενη γέννα θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αντιπηκτικές ενέσεις, αν κάνω και δεύτερο παιδί. Όταν μου είπε ο γιατρός τι έχω, έπρεπε κάθε μέρα να κάνω και μια αντιπηκτική ένεση. Τα νερά έσπασαν 15 ημέρες νωρίτερα και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω, εγώ είχα κάνει 10 λεπτά πριν την αντιπηκτική μου ένεση. Αυτή αντενδείκνυται με την επισκληρίδιο και μου είπε ο γιατρός πως δε μπορούσα να πάρω παυσίπονο. Πόνεσα πολύ 12 ώρες. Πολλές γυναίκες έχουν χάσει πολλά μωράκια για αυτόν τον λόγο. Δεν τους το είπε ο γιατρός. Εμένα μου το είπε κατευθείαν».

Να τονίσουμε ωστόσο πως όλα τελικά πήγαν καλά και η ίδια πλέον απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη της, την οποία μας έδειξε πρόσφατα σε φωτογραφία όπου μοιάζει με πριγκίπισσα!

Ελένη Χατζίδου: Η δυσκολία που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του τοκετού!

Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια του τοκετού της, όμως αυτό δεν εμπόδισε καθόλου την τραγουδίστρια για να γεννήσει το κοριτσάκι της!

Όπως ήταν φυσικό βέβαια αυτό προκάλεσε ένα άγχος στην ίδια, αλλά πάνω απ΄ όλα η υγεία του μωρού της.

H Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η ίδια, όπως και ο Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ωστόσο η τραγουδίστρια είχε να αντιμετωπίσει μία σοβαρή δυσκολία κατά τη διάρκεια του τοκετού!

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες το πρόβλημα με την θρομβοφιλία, όπου θα έπρεπε να κάνει καθημερινά ενέσεις.

Λόγω της ένεσης, λοιπόν, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κάνει άμεσα επισκληρίδιο και έτσι δεν απέφυγε τις ωδίνες του τοκετού! Τελικά επισκληρίδιο έκανε λίγο πριν γεννήσει και φέρει στον κόσμο την κούκλα κόρη της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της ντυμένη σαν ροζ «κουφέτο»! Ίδια ο Ετεοκλής...

Ελένη Χατζίδου: Βόλτα με τον Ετεοκλή και το μωρό! Προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr