Ελένη Χατζίδου: Βόλτα με τον Ετεοκλή και το μωρό! Προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Χατζίδου: Βόλτα με τον Ετεοκλή και το μωρό! Προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Η Ελένη Χατζίδου πήγε βόλτα με τον Ετεοκλή Παύλου και το μωρό και προκάλεσε... ατυχήματα με το κοντό και κολλητό μπλε φόρεμά της...

Η όμορφη τραγουδίστρια βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού έφερε στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της και έχει κάνει ήδη επιτυχία με το νέο της τραγούδι, «Αχαριστία».

Η Ελένη Χατζίδου πήγε βόλτα με τον Ετεοκλή Παύλου και το μωρό και επέλεξε να φορέσει ένα μπλε κοντό φόρεμα και σίγουρα πολλοί περαστικοί έπαθαν «εγκεφαλικό», αφού τα καλλίγραμμα πόδια της σίγουρα τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους. Η ίδια έχασε πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και έχει γίνει πάλι κορμάρα!

Φυσικά, η Ελένη ήταν άκρως αφοσιωμένη στον αγαπημένο της, Ετεοκλή, αφού δεν έχει μάτια για άλλον και στην κόρη της, η οποία είναι μια κούκλα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους αποθανάτισε σε ξέγνοιαστες στιγμές! Δείτε τις φωτογραφίες:

Ελένη Χατζίδου φόρεμα

Ετεοκλής Παύλου σύζυγος Χατζίδου μωρό

Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια Ετεοκλής Παύλου

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου μωρό

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Το δέντρο της φωτίζει όλο το σαλόνι της στο σκοτάδι! Ο στολισμός είναι πανέμορφος!

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου είναι πανέμορφος. Το δέντρο της στο σκοτάδι, φωτίζει όλο το σαλόνι της.

Η τραγουδίστρια διανύει ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού φέτος μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου θα περάσει τις πρώτες γιορτές με την κορούλα της.

Λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα, οικογενειακώς στόλισαν το σπίτι τους. Μάλιστα, στο mood έβαλαν μέχρι και το μπάνιο τους.

Το δέντρο τους είναι εντυπωσιακό, αφού εκτός από στολίδια έχει και πολλά φωτάκια, τα οποία όταν τα ανάβουν το βράδυ φωτίζεται όλο το σαλόνι τους.

Ελένη Χατζίδου σαλόνι σπίτι

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε"...

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε" πραγματικά...

Διανύουν σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βιάζονται και οι δυο να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Η τραγουδίστρια που μοιράζεται την ευτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε...

Την κορούλα της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους πάνω στην καινούργια της κουβέρτα!

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε απλά την φωτογραφία:

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου σπίτι