Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους μοιάζει με πριγκίπισσα! Η φωτογραφία της είναι «μαγεία»!

Σα να είναι βγαλμένη από εξώφυλλο περιοδικού!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους μοιάζει με πριγκίπισσα! Η φωτογραφία της είναι «μαγεία»!

Η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου μοιάζει με μια μικρή πριγκίπισσα! Η φωτογραφία της είναι σκέτη «μαγεία»!

Η γνωστή τραγουδίστρια βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της μαζί με τον σύζυγο της και την κόρη της που έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο.

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και «λιώσαμε» όλοι με την φατσούλα της κόρης της και ευχήθηκε καλό μήνα! Η μικρούλα μοιάζει με μικρή πριγκίπισσα σα να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ελένη Χατζίδου: Το δέντρο της φωτίζει όλο το σαλόνι της στο σκοτάδι! Ο στολισμός είναι πανέμορφος!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Καλό μήνα σε όλους! Η Μελιτα εδώ είναι περίπου 28 ημερών! Αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία...Δε θα μπορουσα να ευχηθώ λοιπόν να έχετε καλό μήνα κ καλές γιορτές με άλλη φωτό! Ο Χριστουλης να έχει καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου αλλά κ εμάς τους γονείς για να τα φροντίζουμε κ να τα προσέχουμε».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Με την σειρά του βέβαια και ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μπέμπα του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλο μήνα και από εμάς ... τα πρώτα μας Χριστούγεννα... τα πρώτα μας γελάκια .. τα πρώτα μας παιχνιδάκια .. τα πρώτα μας στα πάντα .. γενικά!!! Καλές γιορτές σε όλους!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου στόλισε το μπάνιο του σπιτιού τους! Θα μείνετε άφωνοι!

Ο Ετεοκλής Παύλου στόλισε το μπάνιο του σπιτιού τους και η Ελένη Χατζίδου έπαθε πλάκα μόλις το είδε. Θα μείνετε άφωνοι στην εικόνα του.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την μπεμπούλα του.

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο όπου μας έδειξε το μπάνιο της.

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Βέβαια, δεν ήταν περίεργο το ότι μας το έδειξε, αλλά ότι ο Ετεοκλής Παύλου το στόλισε στο κλίμα των Χριστουγέννων και μείναμε άφωνοι. Μέχρι στιγμής είναι το πιο εντυπωσιακό μπάνιο που έχουμε δει.