Ελένη Χατζίδου: Το δέντρο της φωτίζει όλο το σαλόνι της στο σκοτάδι! Ο στολισμός είναι πανέμορφος!

Θα σας "μαγέψει"!

Ελένη Χατζίδου: Το δέντρο της φωτίζει όλο το σαλόνι της στο σκοτάδι! Ο στολισμός είναι πανέμορφος!

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου είναι πανέμορφος. Το δέντρο της στο σκοτάδι, φωτίζει όλο το σαλόνι της.

Η τραγουδίστρια διανύει ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού φέτος μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου θα περάσει τις πρώτες γιορτές με την κορούλα της.

Λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα, οικογενειακώς στόλισαν το σπίτι τους. Μάλιστα, στο mood έβαλαν μέχρι και το μπάνιο τους.

Το δέντρο τους είναι εντυπωσιακό, αφού εκτός από στολίδια έχει και πολλά φωτάκια, τα οποία όταν τα ανάβουν το βράδυ φωτίζεται όλο το σαλόνι τους.

Ελένη Χατζίδου σαλόνι σπίτι

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε"...

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε" πραγματικά...

Διανύουν σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βιάζονται και οι δυο να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Η τραγουδίστρια που μοιράζεται την ευτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε...

Την κορούλα της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους πάνω στην καινούργια της κουβέρτα!

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε απλά την φωτογραφία:

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου σπίτι

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της και είναι τεράστια! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγός της, Ετεοκλή Παύλου και την πανέμορφη μπέμπα τους.

Η Ελένα Χατζίδου έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο φόρτο εργασίας, καθώς πρέπει να προσέχει τον σύζυγο της, την κόρη της, αλλά και ένα ολόκληρο σπίτι!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία, μέσα από Instastory και μας έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της. Ελένη Χατζίδου: Χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε το αληθινό της κορμί μετά τη γέννηση της κόρης της!

Είναι μίνιμαλ, με τους λευκούς τόνους να υπερισχύουν, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο και ήδη ζηλεύουμε!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια κουζίνα σπίτι