Ελένη Χατζίδου: Χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε το αληθινό της κορμί μετά τη γέννηση της κόρης της!

Χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Ελένη Χατζίδου: Χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε το αληθινό της κορμί μετά τη γέννηση της κόρης της!

Η Ελένη Χατζίδου χαμήλωσε το κολάν της και μας έδειξε πως είναι το αληθινό της κορμί, χωρίς και φίλτρα μετά την γέννηση της κόρης της.

Η τραγουδίστρια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς δημιούργησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν και δεν θα ήθελε τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, ακόμη ένας λόγος που την κάνει ευτυχισμένη είναι πως γυρνάει πάλι στο χώρο της μουσικής με τον νέο τραγούδι που ετοιμάζει.

Μετά την γέννηση της κορούλας της έχει μπει και πάλι στους κανονικούς της ρυθμούς, ενώ κάνει και καθημερινή γυμναστική με τον προσωπικό της γυμναστή Ετεοκλή Παύλου, ο οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά μιας και η Ελένη Χατζίδου πήρε πίσω του κοιλιακούς της.

Ελένη Χατζίδου κορμί μετά την γέννα

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα

Ελένη Χατζίδου: Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής!

Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Ελένη Χατζίδου! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής ο οποίος την στηρίζει σε όλα!

Η Ελένη Χατζίδου, πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Η όμορφη κορούλα της, είναι το κέντρο του κόσμου της αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα παλιά!

Η Ελένη Χατζίδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα και η επιστροφή της στην δισκογραφία είναι γεγονός! Η ίδια, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία φαίνεται να ηχογραφεί το νέο της single! Εμείς να της ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου δεύτερη φορά έγκυος