Δούκισσα Νομικού: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της έχει μόνο 3 έπιπλα! Κι όμως, είναι το αγαπημένο της!

Εικόνα από μέσα! Μετρήστε τα, τόσα είναι!

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει μόνο 3 έπιπλα! Κι όμως, είναι το αγαπημένο της και μάλιστα είναι απόλυτα λογικό...

Λίγο πριν φύγει το 2019, η Δούκισσα Νομικού δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και επαγγελματικά και προσωπικά!

Expand player

Η συλλογή κοσμημάτων της σαρώνει αυτός ο χρόνος της έφερε το δεύτερο παιδάκι της, τα μικρή της κόρη την οποία πρόκειται να βαφτίσει το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τον γιο της, Σάββα, όπως πρώτοι σας γράψαμε! Εχτές, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της και εμείς παρατηρήσαμε ότι το δωμάτιο έχει μόνο 3 έπιπλα!

Μια πολυθρόνα, την κούνια που δεν φαίνεται στην φωτογραφία και ένα ακόμα όπου ακουμπάει διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι είναι το αγαπημένο της μαζί με εκείνο του Σάββα! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ! Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση!

Το σαλόνι της Δούκισσας Νομικού έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το φως και τον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι. Για αυτό κιόλας λατρεύει την Μύκονο, αφού στο σπίτι τους στο νησί έχουν τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο όπου λατρεύει να κάθεται.

Στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά και συγκεκριμένα στο σαλόνι, έχει δυο μεγάλα παράθυρα με το ένα οδηγεί στην αυλή. Μάλιστα, έχει και έναν τεράστιο καναπέ στον οποίο λατρεύει να κάθεται και να παίζει με τον γιο της και την κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

Το σπίτι της για την ίδια είναι η «φωλιά» της, για αυτό η διακόσμηση είναι σε ζεστούς τόνους χρωμάτων αλλά και επίπλων, ενώ δεν θέλει να λείπει το φως.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Στο γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη φόρεσε το πιο απλό νυφικό! Μια λεπτομέρεια όμως έκανε την διαφορά!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που έκανε την αποκάλυψη για τις εγκυμοσύνες της - «Δύο χρόνια σερί...»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr