Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που έκανε την αποκάλυψη για τις εγκυμοσύνες της - «Δύο χρόνια σερί...»!

Η μεγάλη αλλαγή!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που έκανε την αποκάλυψη για τις εγκυμοσύνες της - «Δύο χρόνια σερί...»!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού έκανε την αποκάλυψη για τις δυο εγκυμοσύνες της. «Δυο χρόνια σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Απουσιάζοντας πολλά χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο της δίνει άπλετο χρόνο για τα παιδιά της.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το 2017 και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους «Δύο χρόνια με σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα.Τι γρήγορα και όμορφα που περνάει ο καιρός».

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνες

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Η Δούκισσα Νομικού έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας, αφού είναι λες και δεν γέννησε ποτέ.

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο, καθώς έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον ερχομό των δυο παιδιών της.

Πριν λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο η κορούλα της και δεν θα μπορούσε να είχε ζητήσει κάτι πιο όμορφο. Μαζί με τον μικρό Σάββα την γεμίζουν καθημερινά χαμόγελα.

Δούκισσα Νομικού: Η παράδοση που τηρεί και στα δύο παιδιά της! Την ακολουθεί κατά γράμμα...

Βέβαια, το σώμα της είναι λες και δεν γέννησε ποτέ. Έχει χάσει όσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και δεν φαίνεται για μαμά δυο παιδιών.

Δούκισσα Νομικού κιλά εγκυμοσύνη

Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί μετά τον τοκετό! «Αν τον έβλεπα να μη νιώθει...»

Η Δούκισσα Νομικού συγκινεί μετά τον τοκετό! «Αν τον έβλεπα να μη νιώθει...» αναφέρει σε συνέντευξή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, γέννησε φυσιολογικά και έφερε στον κόσμο τη μικρή Αναστασία! Η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου!

Λίγο πριν γεννήσει την κορούλα της, η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό Celebrity!


Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή της μητρότητας;

Η στιγμή του τοκετού. Γέννησα φυσιολογικά και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Χάρη στο γιατρό μου, τον Πέτρο Νικολαΐδη, και τη μαία μου, την κυρία Παλληκαρά, είχα μια υπέροχη εμπειρία, με βοήθησαν να γίνουν όλα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Και το σημαντικότερο, η παρουσία του Δημήτρη δίπλα μου με γέμιζε δύναμη.

Το άντεξε μέχρι τέλους;


Δεν σου κρύβω πως με εξέπληξε. Ήταν άψογος! Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να είναι
μέσα, γιατί ήξερα ότι θα αγχωνόμουν αν τον έβλεπα να μη νιώθει καλά. Όμως ήταν απίστευτος και χαίρομαι που
βιώσαμε μαζί αυτή την εμπειρία. Ανυπομονώ να το ζήσουμε ξανά για δεύτερη φορά. Τώρα ξέρω πως χωρί