Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψη τώρα για το νέο της ξεκίνημα! "Πρόδωσε" το μυστικό της!

Δεν κρατιέται με τίποτα!

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψη τώρα για το νέο της ξεκίνημα!

Η Δούκισσα Νομικού δε δίστασε και έκανε μία αποκάλυψη τώρα για το νέο της ξεκίνημα! Με ένα της μήνυμα στα social media, "πρόδωσε" το μυστικό της και το μοιράστηκε με όλους!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα δούμε ξανά την αγαπημένη παρουσιάστρια στην τηλεόραση ωστόσο η ίδια δεν έχει κάνει καμία αποκάλυψη μέχρι στιγμής.

Ωστόσο μέσα από μία φωτογραφία της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στο νέο της ξεκίνημα και τους άφησε όλους άναυδους!

Φυσικά το νέο αυτό ξεκίνημα για το οποίο μίλησε δεν έχει να κάνει με την παρουσία της στην τηλεόραση αλλά με τη νέα της συλλογή κοσμημάτων η οποία έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες.

«Έχει επαληθευτεί. Όταν είσαι έγκυος και λιγουρευτείς κάτι, πρέπει να το απολαύσεις! Εγώ, στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, «λιγουρεύτηκα» νέα ξεκινήματα... Και ήρθε ο καιρός, να τα απολαύσω. Γιατί μια γυναίκα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μανούλα και σύντροφος και επαγγελματίας και....άυπνη»! έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό της αποκαλύφθηκε! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σας έχουμε τρομερή φωτογραφία- ντοκουμέντο για τη Δούκισσα Νομικού! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε!

Κάτι ετοιμάζει η αγαπημένη παρουσιάστρια και σίγουρα μας το κρύβει! Πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με το πού θα τη δούμε φέτος στη τηλεόραση με το My Style Rocks να αποτελεί το κυριότερο show που διεκδικεί την πανέμορφη μανούλα.

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Τίποτα ωστόσο δεν έχει επαληθευθεί μέχρι τώρα. Η ίδια θέλησε να δώσει ένα στοιχείο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ντυμένη με μαύρα ρούχα και όλο το σκηνικό πίσω τη ήταν θολό. Μάλιστα, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε ένα αινιγματικό μήνυμα. «Είπα να βγάλω μία #mirrorselfie και να σας κλείσω το μάτι! #ssshhh #tobecontinued»!

Τι μπορεί να εννοεί η Δούκισσα Νομικού; Μήπως πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα τηλεοπτική της εμφάνιση;