Δούκισσα Νομικού: Σπάραξε για τον θάνατο του δεύτερου «πατέρα» της! Η αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Μίλησε για τον Θέμο Αναστασιάδη και συγκίνησε!

Σπάραξε για τον θάνατο του δεύτερο «πατέρα» της η Δούκισσα Νομικού. Η αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή The 2 NIght Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου.

Expand player

«Με τον Θέμο συνεργαστήκαμε πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, οπότε ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα, τον ρωτούσα για τα πάντα και πάντα είχε μια σωστή άποψη και μία γνώμη, ξέρεις, με ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μου. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εμένα μου είχε φερθεί καλύτερα από τον οποιονδήποτε συνεργάτη. Μου λείπει πολλές φορές.

Πολύ δύσκολα θα έκανα ξανά μια παρόμοια εκπομπή. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος σαν τον Θέμο για μένα. Με τον Θέμο είχαμε δέσει απίστευτα, δεν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο με κάποιον άλλον γιατί θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει. Είμαι λίγο συναισθηματική», είπε.

Δείτε την επίσης μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τους πραγματικούς της γονείς

Δούκισσα Νομικού: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο της και όλοι κοίταζαν το δαχτυλίδι στο χέρι της!

Κοντινό στο πρόσωπο της έκανε η Δούκισσα Νομικού και όλοι κοίταζαν το δαχτυλίδι στο χέρι της, αντί για τα μάτια της που είναι εκθαμβωτικά!

Η καλλονή παρουσιάστρια είναι πλέον μια πολύ καλή επιχειρηματίας, αφιερωμένη στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και μακριά από την τηλεόραση!

Η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε τη δική της συλλογή κοσμημάτων και με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μείναμε άφωνοι!

Ο φακός πήγε πολύ κοντό στο πρόσωπο της και το «κλικ» του φωτογράφου αποθανάτισε τα μπλε μάτια της που σε καθηλώνουν, αλλά όλοι κοίταζαν το δαχτυλίδι που είχε στο χέρι της κι αυτό γιατί είναι από τα κομμάτι που έχει δημιουργήσει η ίδια και είναι πραγματικά πολύ όμορφο!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Το μπλε της φόρεμα, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε»!

Δούκισσα Νομικού: Έχει στο σπίτι της, πράσινα πιάτα! Αυτό που έβαλε μέσα θα σε κάνει να πάθεις αμόκ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr