Δούκισσα Νομικού: Έχει στο σπίτι της, πράσινα πιάτα! Αυτό που έβαλε μέσα θα σε κάνει να πάθεις αμόκ!

Ξεκάθαρα θα «οργιστείτε» και μάλιστα με το δίκιο σας!

Δούκισσα Νομικού: Έχει στο σπίτι της, πράσινα πιάτα! Αυτό που έβαλε μέσα θα σε κάνει να πάθεις αμόκ!

Η Δούκισσα Νομικού έχει στο σπίτι της, πράσινα πιάτα! Αυτό που έβαλε μέσα θα σε κάνει να πάθεις αμόκ και με το δίκιο σου αφού πολλοί θα λένε ότι μας κάνει πλάκα!

Η Δούκισσα Νομικού χτες το βράδυ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και προκάλεσε φρενίτιδα! Πήρε το πράσινό της πιάτο, που έχει στην κουζίνα στο σπίτι της και προκάλεσε ταραχές με αυτό που έβαλε μέσα...

Όχι ένα, αλλά δύο κομμάτια λαχταριστή τυρόπιτα της γιαγιάς της! Ναι, ναι, 2 ολόκληρα κομμάτια τα οποία και έφαγε εννοείται χωρίς τύψεις, μιας και έχει σωματάρα παρά τα δύο παιδιά της. Ε, μετά πως να μην οργιστείς και εσύ, όπως και εμείς... Δούκισσα, ποιο είναι το μυστικό; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού σπίτι μέσα

Δείτε και μια ολόσωμη φωτογραφία της Δούκισσας... με την άψογη σιλουέτα της!

Δούκισσα Νομικού: Στο δεύτερο σπίτι της με τον Θεοδωρίδη έχουν στην βεράντα ξύλινο καναπέ - κρεβάτι! Έχει λευκά μαξιλάρια!

Ξύλινο καναπέ - κρεβάτι έχει η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα μαξιλάρια που τον κοσμούν είναι λευκά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της ότι έψαχνε και ζει έναν όμορφο έρωτα, έχοντας δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο συνηθίζουν να τις περνάνε στην Μύκονο, αγαπημένο προορισμό και των δυο. Μάλιστα, κάθονται και τους τρεις μήνες της θερινής περιόδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν έχουν δει μόνο το εσωτερικό του σπιτιού της στην Αθήνα, αλλά και το εξοχικό της στην Μύκονο. Η θέα είναι μαγευτική, ενώ στην βεράντα έχουν έναν ξύλινο καναπέ που έχει λευκά μαξιλάρια και είναι τεράστιος σαν κρεβάτι.