Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της είναι σαν γήπεδο! Η φωτογραφία από μέσα με τον αδερφό της!

To δέντρο που έχει πρέπει να είναι πάνω από δύο μέτρα!

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της είναι σαν γήπεδο! Η φωτογραφία από μέσα με τον αδερφό της!
News 24.12.2019 07:47

Το σαλόνι στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού είναι σαν γήπεδο! Η φωτογραφία από μέσα με τον αδερφό της που έκανε χαμό στα social media! O ένας είναι πιο όμορφος από τον άλλον...

Η παρουσιάστρια, μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα με την δική της συλλογή κοσμημάτων! Έτσι λοιπόν, επέστρεψε και στα social, με φωτογραφίες και υλικό από την ζωή της...

Χτες, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι στο σπίτι της, το οποίο και είναι σαν γήπεδο! Δίπλα της κάθεται ο κούκλος αδερφός της και βεβαίως από πίσω της φαίνεται το τεράστιο δέντρο της! Να σας θυμίσουμε και την φωτογραφία που ανέβασε από το παιδικό δωμάτιο...

Δείτε την:

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ! Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση!

Το σαλόνι της Δούκισσας Νομικού έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το φως και τον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι. Για αυτό κιόλας λατρεύει την Μύκονο, αφού στο σπίτι τους στο νησί έχουν τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο όπου λατρεύει να κάθεται.

Στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά και συγκεκριμένα στο σαλόνι, έχει δυο μεγάλα παράθυρα με το ένα οδηγεί στην αυλή. Μάλιστα, έχει και έναν τεράστιο καναπέ στον οποίο λατρεύει να κάθεται και να παίζει με τον γιο της και την κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

Το σπίτι της για την ίδια είναι η «φωλιά» της, για αυτό η διακόσμηση είναι σε ζεστούς τόνους χρωμάτων αλλά και επίπλων, ενώ δεν θέλει να λείπει το φως.

Δούκισσα Νομικού σαλόνι σπίτι

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και το μήνυμα για την κόρη τους!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρδη! Το μήνυμα όλο νόημα για την κόρη της!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφήσει για λίγο τον χώρο της τηλεόρασης για να αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει!

Αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή την συμπλήρωση δύο μηνών από την γέννηση της κόρης της Αναστασίας.

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πόζαραν αγκαλιά με τα δυο τους παιδάκια!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών. Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου, η ζωή μου όλη».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Το κειμήλιο που έδωσε στην κόρη της! Έχει μεγάλη αξία...

Δούκισσα Νομικού: Έγινε... κούκλα! Η φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share