Δούκισσα Νομικού: Το μπλε της φόρεμα, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε»!

Πού θα εμφανιστεί όπως παλιά; Αποκάλυψη τώρα!

Δούκισσα Νομικού: Το μπλε της φόρεμα, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε»!

Το μπλε φόρεμα της Δούκισσας Νομικού, είχε σκίσιμο στο πόδι! Έβαλε και γόβα που δένει και μας «αποτελείωσε» με το look της, αφού εμφανίστηκε σα να μην πέρασε μια μέρα από εκείνος που «άλωνε» τα τηλεοπτικά πλατό.

Η παρουσιάστρια, μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, εμείς μείναμε να κοιτάμε το μπλε της φόρεμα, με σκίσιμο στο πόδι και τα υπέροχα πόδια της, τα οποία τονίστηκαν άψογα με τις γόβες σε λουστρίνι και μπαρέτα που έδενε στον αστράγαλο. Το κορμί της μοιάζει σα να μην γέννησε ποτέ και μπορεί όπως αποκάλυψε εκείνη, να τρώει... αμαρτωλά βραδινά σνακ ωστόσο ο μεταβολισμός της έχει πάρει φωτιά!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν με το μπλε φόρεμα της δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της σήμερα!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού με το μπλε φόρεμα της σε τίποτα δε θυμίζει την εικόνα της σήμερα!

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και ο χώρος της τηλεόρασης για εκείνη έχει μείνει λίγο πίσω, αφού επέλεξε να αφιερωθεί στην οικογένειά της!

Ωστόσο, η ίδια πριν λίγο καιρό ξεκίνησε την δική της συλλογή κοσμημάτων και όπως φαίνεται πηγαίνει ήδη πολύ καλά!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν λίγο πριν φύγει το 2019, στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο και η ζωή της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία που δε θυμίζει καθόλου την εικόνα της σήμερα! Βέβαια, έχουν περάσει και 13 χρόνια από τότε! Τότε έκανε πασαρέλες και είχε κομμώσεις από ειδικούς και ρούχα υψηλής ραπτικής, τώρα όμως είναι πιο όμορφη από ποτέ και η μητρότητα της ταιριάζει πολύ!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού παρελθόν μοντέλο παρουσιάστρια πασαρέλα

Μάλιστα πριν λίγο καιρό δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!