Δούκισσα Νομικού: Εικόνα μέσα από το υπνοδωμάτιο της! Μπροστά από το κρεβάτι έχει στρώσει χαλί!

Είναι στο πιο σικάτο χρώμα!

Μια εικόνα μέσα από το υπνοδωμάτιο της δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού και όπως είδαμε μπροστά από το κρεβάτι της έχει στρώσει χαλί στο πιο σικ χρώμα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει δημιουργήσει στο σπίτι της έχει κλίμα ζεστασιάς, καθώς είναι το καταφύγιο της όπου περνάει τον περισσότερο χρόνο με την οικογένεια της.

Expand player

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές όμορφες στιγμές από την καθημερινότητα της και έχουμε δει πολλές γωνίες του σπιτιού της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, είδαμε και το υπνοδωμάτιο της. Το κρεβάτι της είναι σε μπεζ αποχρώσεις, ενώ στο πάτωμα έχει στρώσει χαλί στο γκρι του πάγου.

Δούκισσα Νομικού: Το σπίτι της έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα...

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και εμείς φυσικά.. έχουμε φωτογραφία από μέσα! Την δημοσίευσε χτες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην το... βγάζει προς τα έξω! Η Δούκισσα χτες, ξύπνησε πολύ πρωί και είχε διάθεση για να μιλήσει με τους followers της στο Instagram.

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της το οποίο έχει 2 πατώματα και σκάλα. Η σκάλα, οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι της είναι αρκετά εντυπωσιακό. Άλλωστε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Δείτε την σχετική ανάρτηση και σίγουρα θα συμφωνήσετε:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά της που έφερε αντιδράσεις!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά της, που έφερε αντιδράσεις!

Η όμορφη παρουσιάστρια, είναι πολύ ενεργή στα social media της και κάθε ημέρα σχεδόν μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Δούκισσα Νομικού εδώ και περίπου ένα μήνα είναι μητέρα όχι ενός, αλλά δύο παιδιών και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μέσα στο σπίτι.

Η γλυκιά μανούλα λοιπόν, απολαμβάνει την καθημερινότητα στο σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά της, καθώς πλέον η προσωπική ζωή της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της!

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της, όπου ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδη, ακόμα και το χειμώνα, έχει το κλιματιστικό στο κρύο.

Έτσι η Δούκισσα Νομικού αντέδρασε σε αυτό το γεγονός, αφού όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους επικρατούσε ψύχρα και αυτό θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας!

Δες τη φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κορούλας της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr