Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κορούλας της!

Την φωτογράφισε μαζί με τον μικρό Σάββα!

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κορούλας της!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της Δούκισσας Νομικού. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και μας έκανε να "λιώσουμε".

Η Δούκισσα Νομικού φωτογράφισε την μικρή Αναστασία με τον μικρό Σάββατο και στην λεζάντα της θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια της, αλλά και τον γιατρό της.

Δούκισσα Νομικού κόρη

Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί μετά τον τοκετό! «Αν τον έβλεπα να μη νιώθει...»

Η Δούκισσα Νομικού συγκινεί μετά τον τοκετό! «Αν τον έβλεπα να μη νιώθει...» αναφέρει σε συνέντευξή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, γέννησε φυσιολογικά και έφερε στον κόσμο τη μικρή Αναστασία! Η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου!

Λίγο πριν γεννήσει την κορούλα της, η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό Celebrity!


Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή της μητρότητας;

Η στιγμή του τοκετού. Γέννησα φυσιολογικά και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Χάρη στο γιατρό μου, τον Πέτρο Νικολαΐδη, και τη μαία μου, την κυρία Παλληκαρά, είχα μια υπέροχη εμπειρία, με βοήθησαν να γίνουν όλα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Και το σημαντικότερο, η παρουσία του Δημήτρη δίπλα μου με γέμιζε δύναμη.

Το άντεξε μέχρι τέλους;


Δεν σου κρύβω πως με εξέπληξε. Ήταν άψογος! Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να είναι
μέσα, γιατί ήξερα ότι θα αγχωνόμουν αν τον έβλεπα να μη νιώθει καλά. Όμως ήταν απίστευτος και χαίρομαι που
βιώσαμε μαζί αυτή την εμπειρία. Ανυπομονώ να το ζήσουμε ξανά για δεύτερη φορά. Τώρα ξέρω πως χωρίς εκείνον δεν θα μπορώ. Τον θέλω κοντά μου, να μου κρατάει το χέρι, να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, να μου ψιθυρίζει.

Δούκισσα Νομικού: Ο πατέρας της, την «έδωσε» στεγνά! «Είναι έτοιμη να κάνει»...

Χαμός με την Δούκισσα Νομικού αφού ο πατέρας της, την «έδωσε» στεγνά! «Είναι έτοιμη να κάνει» ανέφερε σε δηλώσεις του!

Το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα της όμορφης παρουσιάστριας, Νίκου Νομικού, ο οποίος μίλησε όλο χαρά για την γέννηση της εγγονής του!

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη πολλές λεπτομέρειες από την εγκυμοσύνη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.»!


Και τόνισε: « Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο. H Δούκισα είναι έτοιμη και για το τρίτο παιδάκι»!

Baby shower για την Δούκισσα Νομικού! Η τούρτα υπερπαραγωγή «τίγκα» στα ροζ!

Το baby shower για το δεύτερο παιδί της έκανε η Δούκισσα Νομικού! Η τούρτα υπερπαραγωγή «τίγκα» στα ροζ και όλες οι φωτογραφίες από την βραδιά!

Η όμορφη παρουσιάστρια, ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα να υποδεχτεί την κόρη της, και όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η μικρή θα πάρει όνομα από την οικογένεια του ζευγαριού!

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν το κοριτσάκι της έρθει στον κόσμο, η Δούκισσα Νομικού έκανε το καθιερωμένο baby shower! Πολλά ροζ γλαστράκια, πολλά ροζ μπισκότα και cakes με την φατσούλα ενός μωρού και μια υπέροχη τούρτα – υπερπαραγωγή δια χειρός Άντας Λιβιτσάνου έκλεψαν την παράσταση! Μάλιστα, παρόμοιο θέμα είχε και η Κim Kardashian στο πάρτι για την κόρη της! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Baby shower για την Δούκισσα Νομικού! Η τούρτα υπερπαραγωγή «τίγκα» στα ροζ!Baby shower για την Δούκισσα Νομικού! Η τούρτα υπερπαραγωγή «τίγκα» στα ροζ!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τον γιο της που θα σας κάνει να "λιώσετε"!

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, η οποία θα σας κάνει να... λιώσετε!

Η παρουσιάστρια είδα την στιγμή και δεν την άφησε να πάει χαμένη, τραβώντας τη φωτογραφία!

Σε λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, με την παρουσιάστρια να περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της Σάββα!

Ο μικρούλης έπαιζε με τον φίλο του και η Δούκισσα απαθανάτισε μία υπέροχη στιγμή με τα δύο παιδάκια να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

«Προς το παρόν συμβαίνει αυτό», έγραψε η Δούκισσα στη φωτογραφία!

Δείτε την!

Γιος Δούκισσας

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από την κουζίνα της! Τι μαγείρεψε;

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφίες από την κουζίνα της και μας έδειξε τι μαγείρεψε! Εκτός από καλή μανούλα, ξέρει και να μαγειρεύει!

Αυτή την περίοδο η Δούκισσα μετράει αντίστροφα, καθώς σε λίγο καιρό θα πάρει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της!

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, με την όμορφη παρουσιάστρια να μην έχει σταματήσει με μία από τις αγαπημένες της ασχολίες που είναι η μαγειρική.

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της!

Μάλιστα με ανάρτησή της στο instagram μας έδειξε πώς έφτιαξε σπιτικό τουρσί!

«Το έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο πια», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε τα "ντοκουμέντα".

Δούκισσα με μαγειρικήΔούκισσα Νομικού μαγείρεμα