Δούκισσα Νομικού: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της! Λόγια λατρείας για τον σύζυγό της!

Οι αποκαλύψεις της Δούκισσας!

Δούκισσα Νομικού: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της! Λόγια λατρείας για τον σύζυγό της!

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, ενώ είπε και λόγια λατρείας για τον σύζυγό της!

Η συνέντευξη της παρουσιάστριας που αποκαλύπτει πολλά!

«Ναι, ναι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο πελαργός έρχεται!», δήλωσε η παρουσιάστρια στην Real Life για τον ερχομό της κόρης της και συνέχισε: «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας»

Όσο για το όνομα της μικρούλας και αν έχουν αποφασίσει, είπε: «Όχι ακόμα! Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί».

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

Για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε δηλώσει για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Τέλος όσο για τα επαγγελματικά της σχέδιά ξεκαθάρισ: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στις σκέψεις μου είναι ο ερχομός της μικρής μου. Η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι και θα είναι πάντα η οικογένειά μου».

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από τη νυχτερινή της "αμαρτία"!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μία νυχτερινή αμαρτία, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το δεύτερο παιδάκι!

Βραδινές λιγούρες για την εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον σοκολατένιο πειρασμό!

Συγκεκριμένα η Δούκισσα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με δύο κουτιά από σοκολατάκια και ρώτησε το κοινό της αν θα πρέπει να φάει ένα ή... όλα!

Δούκισσα Νομικού: Πήγε στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όλοι κοίταγαν τα "παντοφλίνια" της! Έκαναν όλη την διαφορά!

Τελικά η εγκυμονούσα υπέκυψε στην αμαρτία!

Η φωτογραφία από την

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Η Δούκισσα Νομικού, πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η παρουσιάστρια, όπως μας αποκάλυψε χθες, μπήκε στον 9ο μήνα και μετρά αντίστροφα μέχρι να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Την καλοκαιρινή περίοδο την απόλαυσε στο νησί των ανέμων, περνώντας χαλαρές στιγμές με τον γιο της Σάββα και τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σαν λάτρης που είναι του Instagram αναρτεί διάφορες στιγμές της. Σε μια από αυτές πόζαρε όλο χάρη στο σαλόνι του σπιτιού της και μας έδειξε το εντυπωσιακό εσωτερικό.

Τα χρώματα είναι σε γήινους τόνους, ενώ έχει τοποθετήσει πολύχρωμα κάδρα.

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Δούκισσα Νομικου: Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα τα απίστευτα μάτια της!

Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα της η Δούκισσα Νομικού, τα απίστευτα μάτια της. Μια ανάσα πριν τον τοκετό απολαμβάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στην Μύκονο, όπου ταξιδεύουν όταν θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού σαν λάτρης που είναι του Instagram δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από βουτιά της, δείχνοντας μας τα απίστευτα μάτια της.

Δούκισσα Νομικου μάτια