Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε σε διαδικτυακή της φίλη πότε θα έρθει στον κόσμο η κόρη της!

Πότε γεννάει;

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε σε διαδικτυακή της φίλη πότε θα έρθει στον κόσμο η κόρη της!

Η Δούκισσα Νομικού, αποκάλυψε σε διαδικτυακή της φίλη πότε θα έρθει στον κόσμο η κόρη της. Ο δεύτερος καρπός του έρωτας της, με τον σύζυγο της.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μιλάει για την ημερομηνία που θα γεννήσει.

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες της.

Μάλιστα, δεν διστάζει να απαντήσει στα σχόλια που της αφήνουν. Συγκεκριμένα, της αποκάλυψε πότε αναμένεται να γεννήσεις, γράφοντας «Έχουμε ακόμη, τώρα έχω μπει στον μήνα μου ευελπιστώ να τον πάρω όλο πρώτα ο Θεός».

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικου: Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα τα απίστευτα μάτια της!

Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα της η Δούκισσα Νομικού, τα απίστευτα μάτια της. Μια ανάσα πριν τον τοκετό απολαμβάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στην Μύκονο, όπου ταξιδεύουν όταν θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού σαν λάτρης που είναι του Instagram δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από βουτιά της, δείχνοντας μας τα απίστευτα μάτια της.

Δούκισσα Νομικου μάτια

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της, της έδειξε το μονοπάτι της ευτυχίας! Η τρυφερή φωτογραφία!

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού, της έδειξε το μονοπάτι της ευτυχίας, όπως αποκάλυψε η ίδια, με μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία.

Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χτίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Είναι λάτρης των social media και κυρίως του Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με το γιος της από την παραλία. «Παιδί μου, σε ευχαριστώ που μου δείχνεις το μονοπάτι της ευτυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

undefined

Δούκισσα Νομικού: «Έβγαλε νύχια»! Την κριτίκαρε θαυμάστρια της και απάντησε ανάλογα!

Η Δούκισσα Νομικού «έβγαλε νύχια»! Την κριτίκαρε θαυμάστρια της και απάντησε ανάλογα!

Η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η ίδια αν και έχει αποφασίσει να κάνει πέρα για λίγο καιρό τον χώρο της τηλεόρασης ώστε να αφιερωθεί στην οικογένειά της είναι πολύ ενεργή στα social media

Έτσι πριν 2 ημέρες η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που ποζάρει μπροστά από το ηλιοβασίλεμα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να κλέβει την παράσταση.

Η φωτογραφία αυτή δημιούργησε πλήθος σχολίων για αρκετούς λόγους. Αφενός με ένα σχόλιο μας αποκάλυψε το πότε θα φέρει στον κόσμο την κόρη της, αφετέρου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε μία follower της, στο αρνητικό σχόλιό της.

Η Δούκισσα Νομικού έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Θα μπορούσα να ανεβάζω μόνο ηλιοβασιλέματα. Κάνε like αν συμφωνείς και tag μια φίλη σου που είναι #sunsetlover».

Μια διαδικτυακή της φίλη λοιπόν της έγραψε ένα πικρόχολο σχόλιο και η Δούκισσα Νομικού την αποστόμωσε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία και τα σχόλια:

Δούκισσα Νομικού: Η αποστομωτική απάντηση σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε δημόσια!