Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μίλησε ανοιχτά για την σχέση της κόρης του με την Γερονικολού! "Η φοβία της αρχής ήταν ότι..."

Τι είπε ο ηθοποιός;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε ανοιχτά στην σχέση που έχει η κόρη του Εύα με την σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού λέγοντας πως στην αρχή είχε μια φοβία για το πως θα πάει αυτή η σχέση, όμως όλα είναι καλά και οι δυο συμπαθούν η μια την άλλη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΙ και είπε: 'Πήρε χρόνο λόγω του παιδιού. Ήθελα η γνωριμία τους να έρθει μετά από καιρό. Δεν ήθελα να πάει κατευθείαν το πράγμα γιατί είχα και την φοβία της αντίδρασης”.

Expand player

“Τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε πως είναι και έχουν απίστευτη μνήμη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την 6χρονη κόρη του που πριν δυο χρόνια γνώρισε την σύντροφο του. “Το έφερα σιγά σιγά. Δηλαδη

μέσα από κοινή παρέα. Για να μπορέσουμε να μείνουμε οι τρεις μας μόνοι πήρε καιρό. Την συμπάθησε, όμως, πολύ. Δόξα τω Θεώ είμαι χαρούμενος για αυτό. Το αντίθετο θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής του σίριαλ “Έλα στη θέση μου”.

“Αυτή ήταν και η φοβία της αρχής, εάν θα συμπαθήσει η μία την άλλη και πιο πολύ η μικρή την μεγάλη” συμπλήρωσε για την Κατερίνα Γερονικολού.

Εντωμεταξύ δείτε που της έκανε δώρο ροζ λουλούδια και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! "Νομίζω είμαστε..."

"Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε!" Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, χωρίς ενδοιασμούς!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, η ίδια μίλησε για τα πάντα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο, θα ήταν απλήρωτοι οι λογαριασμοί, δεν θα είχαμε νερό, ρεύμα, κάτι στο ψυγείο… Εγώ είμαι η βασίλισσα των organizer αλλά αυτός έχει άλλες χάρες… Μπορεί να είναι χαλαρός αλλά αυτό φέρνει και μια ωραία ηρεμία και χαρά. Είναι ωραίο αυτό", ενώ για την σχέση της και την δημοσιότητα ανέφερε, "Εκεί έσπασα τα κουτάκια γιατί νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να με φόβιζε όλο αυτό ήταν να πήγαινα να δείξω κάτι που δεν υπάρχει. Εφόσον αυτό που υπάρχει από μέσα και είναι πολύ ζεστό, αληθινό και αυθεντικό δεν φοβάμαι να βγει προς τα έξω. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Δεν αγχώθηκα με αυτό. Πίστευα σε αυτό που βιώνω και εφόσον είμαι ευτυχισμένη δεν με νοιάζει να φαίνομαι και ευτυχισμένη".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλη η αλήθεια για την σχέση και τα "καυγαδίσματα" με την Κατερίνα Γερονικολού!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Οι δημοσιογράφοι τους έκαναν την πιο απλή ερώτηση και... έμειναν «κάγκελο»! Οι απίστευτες εκφράσεις...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr