Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλη η αλήθεια για την σχέση και τα "καυγαδίσματα" με την Κατερίνα Γερονικολού!

Τι δήλωσε ο ίδιος;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλη η αλήθεια για την σχέση και τα

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την σχέση και τα "καυγαδίσματα" με την Κατερίνα Γερονικολού! Κοντινά τους άτομα αποκαλύπτουν τον έρωτα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της αγαπημένης του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη, όλοι όσοι βρίσκονται στον στενό κύκλο του ζευγαριού, αναφέρουν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ χωρίς αγωνίες για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Πηγές τις εφημερίδας αναφέρουν πως το ζευγάρι ενοχλήθηκε από τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται και από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση ανάμεσά τους.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το αν έχουν κάποια υπόσταση οι εν λόγω φήμες εκείνος απάντησε λέγοντας: «Φυσικά και είναι Ράδιο αρβύλα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!».

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είναι πιο δυνατό από ποτέ και μάλιστα δεν διστάζει να μας το δείχνει όποτε τους "τσακώνει" ο φακός!

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! "Τσακωνόμασταν! Μου έλεγε όλη την ώρα..."

"Τσακωνόμασταν! Μου έλεγε όλη την ώρα..." Η Κατερίνα Γερονικολού, αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τι συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας!

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν επηρέασε την σχέση τους, ή όχι, η συνεχής δουλειά με τον αγαπημένο της.

Κατερίνα Γερονικολού: Ο Τσιμιτσέλης της έκανε δώρο ροζ λουλούδια και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Παίζεις μαζί με τον Γιάννη Τσιμι­τσέλη. Τώρα που το εφαρμόζεις στην πράξη, είναι καλύτερο ή χειρότερο για ένα ζευγάρι να δουλεύει μαζί;

«Δεν δουλεύουμε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλεύουμε το βράδυ. Είναι πολύ ωραίο. Την ημέρα είμαστε χώρια και το βράδυ γυρνώντας στο αμάξι συζητάμε για την ημέρα μας και πώς πέρασε. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός ηθοποιός και είναι χαρά μου να παίζω με καλούς ηθοποιούς. Φυσικά και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του».

Τι λέτε το βράδυ γυρνώντας;

«Σίγουρα θα μιλήσουμε για την παράσταση. Ποιος δεν βγήκε στην ώρα του, σε ποιο ρούχο χάλασε το φερμουάρ (γέλια); σε ποιες ατάκες γέλασε το κοινό. Θα το κάναμε ούτως π άλλως, απλώς τώρα έχουμε να μοιραστούμε περισσότερα πράγματα».

Είχαν προηγηθεί πολύωρα γυρίσματα στο "Για Πάντα", την ταινία σας που βγαίνει την Πρωτοχρονιά. Και διάβασα σε συνέντευξη σου πως πολλές φορές διαφωνούσατε. Τελικά περνούσε το δικό σου ή του Γιάννη;

«Του Γιάννη περνούσε. Πολλές φορές τσακωνόμασταν, μου έλεγε «θα κάνουμε αυτό που λέω εγώ» και έπειτα από δύο ώρες ..ερχόταν και μου έλεγε να κάνουμε αυτό που έλεγα εγώ. Πανηγύριζα από μέσα μου (γέλια)».

Ήταν πολύωρα τα γυρίσματα. Η ένταση της δουλειάς μεταφερόταν και στο σπίτι;

«Δεν ήταν μια απλή ταινία. Είναι η ιστορία ενός ζευγαριού. Εστιάζει πολύ πάνω στο ζευγάρι. Το «Για πάντα» μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις. Και με τον Γιάννη περάσαμε μαζί απ' όλα τα στάδια της παραγωγής. Την έχω ζήσει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στον χώρο. Είναι πολύ δικό μας αυτό με τον Γιάννη. Τώρα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις αίθουσες. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να το αφήσουμε στην τύχη του. Το παραδίδουμε στο κοινό έπειτα από κόπους μεγάλου χρονικού διαστήματος. Οι όποιες διαφωνίες είχαν να κάνουν λοιπόν με το τελικό αποτέλεσμα που θα βγει προς τα έξω. Νομίζω ότι θα μας δικαιώσει».