Κατερίνα Γερονικολού: Ο Τσιμιτσέλης της έκανε δώρο ροζ λουλούδια και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Είναι full in love!

Κατερίνα Γερονικολού: Ο Τσιμιτσέλης της έκανε δώρο ροζ λουλούδια και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε δώρο στην Κατερίνα Γερονικολού τα πιο υπέροχα ροζ λουλούδια! Ο έρωτάς τους σίγουρα δεν κρύβεται!

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε στις οθόνες και την νέα ταινία στην οποία θα συμπρωταγωνιστούν.

Κατερίνα Γερονικολού: Την «τσακωσαμε» αγκαλιά με γνωστό ηθοποιό και δεν είναι ο Τσιμιτσέλης!

Τη Δευτέρα, η Κατερίνα Γερονικολού γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα υπέροχο δώρο που δέχθηκε από τον αγαπημένο της.

Τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, συνόδεψε με μία λεζάντα όλο γλύκα!

«Κατερίνα. Μου αρέσει πολύ το όνομα μου και το χάρηκα με όλους εσάς που μου στείλατε ευχές καρδούλες δωράκια και αγάπη..! Ήταν πολύ όμορφα και σας ευχαριστώ» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Κατερίνα Γερονικολού: Τη σήκωσε στην αγκαλιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης- Έβαλαν σχεδόν ίδια ρούχα με γαλάζιο χρώμα!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σήκωσε την Κατερίνα Γερονικολού στην αγκαλιά του! Οι δύο ηθοποιοί έβαλαν σχεδόν ίδια ρούχα με γαλάζιο χρώμα!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δείξει πολλές φορές τον έρωτά του δημόσια μιας και δε διστάζει καθόλου! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον και το δηλώνουν δημόσια.

Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Μάλιστα σε λίγο καιρό θα δούμε στις οθόνες μας και την ταινία στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν οι δυο τους, με τίτλο «Για Πάντα». Η αγαπημένη ηθοποιός, θέλοντας να δώσει ένα μικρό teaser για το τι θα δούμε στην ταινία ανέβασε μία φωτογραφία της με τον σύντροφό της και τη συνόδεψε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Δεν ξέρω αν το «Για Πάντα» υπάρχει.
Δεν ξέρω αν ο πραγματικός έρωτας μπορεί να σταματήσει να υπάρχει, έτσι ξαφνικά. Γι’ αυτά θα μιλήσει η ταινία μας.
Εγώ όμως, γι’ αυτή την ταινία θα είμαι περήφανη. Για Πάντα». έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!