Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Η Κατερίνα Γερονικολού ντύθηκε νύφη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα... «έχασε»! Είναι πανέμορφη!

Η γνωστή ηθοποιός φέτος έχει ένα πολύ απαιτητικό φόρτο εργασίας, καθώς την βλέπουμε στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» και εμφανίζεται στην παράσταση «Από Σμύρνη στη Σαλονίκη». Μάλιστα σε λίγο καιρό από τώρα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία του ηθοποιού και συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου και πρωταγωνιστούν!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης να είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι , ωστόσο το ζευγάρι δεν πρόκειται ακόμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως έχουν πει και οι δυο πολλές φορές!

Ωστόσο η ίδια πόζαρε για περιοδικό, φορώντας υπέροχα νυφικά και το αποτέλεσμα ήταν να είναι πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή και σίγουρα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν την είδε θα τα.. «έχασε».

Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή! Με πολύ κοντό μαλλί και βλέμμα που σε καθηλώνει!

Μπορεί, το ερωτευμένο ζευγάρι, να μην έχει τον γάμο και την απόκτηση οικογένειας στα κοντινά του σχέδια αλλά η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους.

Δείτε φωτογραφίες της με παραμυθένιο νυφικό:

Γερονικολού γάμος νυφικό

νυφικό ηθοποιός Γερονικολού

Γερονικολού Κατερίνα ηθοποιός νυφικό

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης γάμος

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Ο σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού, πολύ πριν από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και καιρό διατηρεί σχέση με τον επίσης ταλαντούχο ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Το ζευγάρι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους τους, αφού είναι πολύ καλά μεταξύ τους, αλλά και επαγγελματικά όπου και συνεργάζονται στο θέατρο.

Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι γνωστό πως πριν από την Κατερίνα Γερονικολού ήταν παντρεμένος με την Βάσω Λασκαράκη!

Κανείς όμως δε θυμάται ποιος ήταν ο προηγούμενος σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού υπήρξε παλαιότερα ζευγάρι με τον Δημήτρη Λιακόπουλο. Σήμερα όμως δεν έχουν καμία επαφή!

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην σειρά του Mega, «Λάκης ο Γλυκούλης» και εκεί ο έρωτας φούντωσε για τους δυο ηθοποιούς, ώσπου φλόγα ξεθύμανε και το διαλήσανε!

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Κατερίνα Γερονικολού: Ποια η σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια!

Ποια η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η ίδια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παρέα του «The 2Night Show» και μίλησε για όλα! Για για τη σχέση της με την κόρη του, συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε ωστόσο:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.