Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή! Με πολύ κοντό μαλλί και βλέμμα που σε καθηλώνει!

Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή! Με πολύ κοντό μαλλί και βλέμμα που σε καθηλώνει!

Η Κατερίνα Γερονικολού σε μια φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή! Φαίνεται να έχει πολύ κοντό μαλλί και φυσικά ένα βλέμμα που σε καθηλώνει!

Η γνωστή ηθοποιός φέτος εμφανίζεται τηλεοπτικά μέσα από την σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ σύντομα στους κινηματογράφους θα προβάλλεται η ταινία του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου και πρωταγωνιστεί!

Επίσης η Κατερίνα Γερονικολού συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» όπου υποδύεται την Ζαχαρούλα. Μια κοπέλα που βόηθαγε στο μαγείρεμα στο αρχοντόσπιτο των Μπαλτατζή στη Σμύρνη, πριν καταστραφεί το 1922. Ήρθε στην Ελλάδα στοιβαγμένη σε ένα πλοίο με ένα μωρό στην κοιλιά, γεμάτη φόβο για το άγνωστο και πόνο για όσους άφησε πίσω στα εδάφη που ακόμα τσουρουφλούσαν, όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Κατερίνα Γερονικολού: Τις «πάτησε» όλες κάτω με αυτές τις γόβες! «Τρελάθηκε» ο Τσιμιτσέλης!

Με μια φωτογραφία λοιπόν μαρτύρησε ποια είναι η εικόνα της Ζαχαρούλας και έτσι είδαμε την Κατερίνα Γερονικολού με πολύ κοντό μαλλί, αλλά και με ένα βλέμμα που καθηλώνει όποιον κοιτάζει τα γαλάζια της μάτια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπήρχαν μαύρα σύννεφα στη σχέση μας και...»

Σε τι κατάσταση είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπήρχαν μαύρα σύννεφα στη σχέση μας και...» αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός!

Η Κατερίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μίλησε για τη σχέση της και αποκάλυψε την περίοδο που δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά με τον σύντροφό της. Οι δυο τους έχουν κοινή προσωπική ζωή, αλλά και επαγγελματική, αφού συνεργάζονται στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο τη φετινή σεζόν. Έτσι, καθημερινά περνούν τόσες πολλές ώρες μαζί, που είναι αχώριστοι!

Η ίδια, μίλησε για το γεγονός, ότι μπόρεσε να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα από τη δουλειά, αποκαλύπτοντας ωστόσο και πως πολλές φορές δεν έλειπαν οι εντάσεις. «Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς.

Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούρια πράγματα ο ένας για τον άλλο και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις. Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπι­κότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Έλεγε εκείνος Α, εγώ Β. Δυο-τρεις φορές με άκουσε, αλλά τις υπόλοιπες περνούσε το δικό του. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προέκυπταν επειδή και οι δύο αγαπήσαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα».

Στην ερώτηση για το αν μεταφέρουν και στο σπίτι, όπου συγκατοικούν τα άγχη της δουλειάς, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνο τον ενάμιση μήνα ζούσαμε και αναπνέαμε για την ταινία, οπότε ήταν φυσικό να μιλάμε πολύ για τη δουλειά. Σε γενικές γραμμές, όμως, όχι».