Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Το trailer της ταινίας που πρωταγωνιστούν! (Βίντεο)

Κυκλοφόρησε!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Το trailer της ταινίας που πρωταγωνιστούν! (Βίντεο)

Το trailer από την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού κυκλοφόρησε και περιμένουμε να βγει και στις αίθουσες!

Και στη ζωή και στο σινεμά μαζί!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία "Για πάντα" και το trailer κυκλοφόρησε!

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τη δημοσίευση, γράφοντας: «Καινούργιο ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούνιο και προορισμό έχει τις αίθουσες των κινηματογράφων 1/1/20 !!!!!!μεγάλη η χαρά μου και θέλω να την μοιραστώ ......Για Πάντα.....».

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

Κατερίνα Γερονικολού: Έκανε αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Τσιμιτσέλη - «Σε έναν χρόνο...»!

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε συνέντευξη που παραχώρησαν.

Το ζευγάρι, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου», σήμερα το πρωί.

«Είμαι σεφ στην ταινία, να ‘ναι καλά ο Λάμπρος Βακιάρος που στηρίζει την προσπάθεια με τις γνώσεις του! Οπότε έχει μαγειρέψει στο γύρισμα ο Λάμπρος, το φαγητό έχει γίνει ανάρπαστο. Το δικό μου δεν ξέρω αν θα ήθελαν να το φάνε! Από την αρχή είπαμε ότι θα κάνουμε μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού αυτή την ταινία! Μπορεί να είναι αγχωτικό το ότι δουλεύω με την Κατερίνα, από την άλλη έχεις και την ευκαιρία να δεις τον άνθρωπο σου! Δουλεύουμε 14 – 15 ώρες τη μέρα, τουλάχιστον ας βρισκόμαστε στο πλατό ή στο θέατρο να πούμε δύο – τρεις κουβέντες! Η Κατερίνα έχει ζήσει το σενάριο από την αρχή του, οπότε με βοηθάει και τη βοηθάω σε πολλά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

«Δεν κάνουμε πρόβες στο σπίτι, αλλά βοηθάμε ο ένας τον άλλο γενικότερα! Αυτή τη στιγμή δε με φοβίζει ότι είμαστε πολύ μαζί, δεν ξέρω τι θα σου πω σε έναν χρόνο, αλλά αυτή στιγμή νιώθω απίστευτα όμορφα γιατί δεν χρειάζεται να χωριστούμε για να δουλέψουμε! Έτυχε να δουλέψουμε μαζί και στο θέατρο, είχε έρθει ο Γιάννης μαζί μου όταν μου διάβαζε η Μιμή το έργο και ξαφνικά της ήρθε η ιδέα να παίξει και ο Γιάννης. Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ ατυχή γιατί δεν ξέρω να μαγειρεύω! Είναι η ευκαιρία του Γιάννη σε αυτή την ταινία να μάθει να μαγειρεύει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.

Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί! Βούρκωσε στις κάμερες! (Βίντεο)

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε μπροστά στις κάμερες! Τι συνέβη με την ηθοποιό και την είδαμε τόσο συγκινημένη;

Η καλλονή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», που κάνει πρεμιέρα απόψε, βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα!

Την ώρα της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά έκανε μια ερώτηση στην Κατερίνα Γερονικολού για τον πατέρα της, που τον έχασε όταν ήταν ακόμη 13 ετών.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια την ρώτησε:

«Αν ο μπαμπάς σου σε έβλεπε από κάπου ψηλά, που σε βλέπει, τι θα του έλεγες;»!

Με την Κατερίνα Γερονικολού να απαντά βουρκωμένη:

«Ελπίζω να σε έχω κάνει περήφανο… Αυτό νομίζω ότι θέλουμε από τους γονείς μας όταν μεγαλώνουμε, να νιώθουν περήφανοι για εμάς… Μου λείπει, δεν τον νιώθω κοντά μου, γιατί νιώθω ότι μου λείπει, αλλά σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Γερονικολού: Κάτι νέο έρχεται στη ζωή της!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απόλαυσαν την Κυριακή ένα όμορφο μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο.

Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις καθημερινές του υποχρεώσεις και βρήκε το χρόνο να περάσει ποιοτικό χρόνο, μακριά από την δουλειά.

Με αφορμή τον καλό καιρό βγήκαν βόλτα για φαγητό. Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόζαρε στο φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και έγραψε στην λεζάντα της ««Μέχρι να έρθει το φαγητό...
(Έχω φάει 2 φέτες ψωμί+έχω πιεί 3 ποτήρια νερό ) #ntaxeixortasa #sundayfood byHugt».

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης