Αν ήμουν πλούσιος: Όλα όσα θα δούμε στην πολυσυζητημένη σημερινή (16/9) πρεμιέρα!

Η σειρά που θα μας καθηλώσει!

Αν ήμουν πλούσιος: Όλα όσα θα δούμε στην πολυσυζητημένη σημερινή (16/9) πρεμιέρα!

Όλα όσα θα δούμε στην πολυσυζητημένη σημερινή (16/9) πρεμιέρα της ολοκαίνουριας σειράς του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος»!

Διαβάστε αναλυτικά το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο!

Αν ήμουν πλούσιος - Επεισόδιο 1

Η υπερτυχερή τριπλέτα κληρώνει το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ! 9 εκατομμύρια ευρώ! Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα το μοιραστούν; Ο Σωτήρης, ένας μεροκαματιάρης αποθηκάριος που ζει με τη γυναίκα, τα δυο του παιδιά και την πεθερά του -που του κάνει τη ζωή δύσκολη- και η Σμαράγδα που ζει με τον αδερφό της, τη δύστροπη μητριά της και την κόρη της, είναι δυο από τους τυχερούς. Και ο τρίτος; Ο τρίτος τυχερός λαχνός καταλήγει από σύμπτωση στη Δάφνη, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί. Μια τυχαία συνάντησή, όμως, με το μικροκακοποιό Στρατή την αφήνει χωρίς αυτοκίνητο κι εκείνον με το λαχνό της στα χέρια του..

Αν ήμουν πλούσιος: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1! Οι ηθοποιοί και η πρεμιέρα!

Την επομένη της κλήρωσης ο Σωτήρης θα βρεθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και η πεθερά του θα του χαμογελάσει! Τα ορφανά θα βρεθούν σε αδιέξοδο καθώς δε μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα και ο Στρατής σε δίλημμα μ’ ένα κλεμμένο λαχνό και… το σκύλο της Δάφνης! Κανείς από τους τρεις, όμως, δε γνωρίζει πως την τύχη τους εποφθαλμιά ο οικονομολόγος – επενδυτής Φίλιππος Βρανάς ο οποίος θα μηχανευτεί τρόπους για να τρυπώσει στις ζωές τους και να καρπωθεί το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν. Έτσι λοιπόν ο κλέφτης Στρατής, ο καλόκαρδος Σωτήρης, η κακότυχη Δάφνη και η μικρή Σταχτοπούτα Σμαράγδα θα μπουν σ’ ένα χορό εκατομμυρίων που θα σύρει ο πανούργος επενδυτής Βρανάς!

«Αν ήμουν πλούσιος»: Αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέσα από φωτογραφίες!

Σας έχουμε αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» μέσα από φωτογραφίες.

H «καρδιά» της μυθοπλασίας χτυπά (και) στον ΑΝΤ1. Μεταξύ των πέντε σίριαλ που θα απολαύσουμε αυτόν τον χειμώνα είναι και το «Αν ήμουν πλούσιος», που κάνει πρεμιέρα στις 16 του μηνός. Το TV24 τρύπωσε στα παρασκήνια...

Αν ήμουν πλούσιος

Τι κοινό έχουν άραγε ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που βλέπει την περιουσία του να χάνεται μπροστά στα μάτια του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν το αυτοκίνητο και τον σκύλο της και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια άκρως φιλόδοξη και κακιά μητριά; Ενα και μόνο πράγμα: Είναι και οι τρεις κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους με τους οικείους τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμα μεγαλύτερο.

Αν ήμουν πλούσιος: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1! Οι ηθοποιοί και η πρεμιέρα!

undefined

Βλέπετε, οι τρεις αυτοί υπερτυχεροί μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος έχει έναν στόχο του στη ζωή του. Να τους αρπάξει τα λεφτά προκειμένου να γλιτώσει το... κεφάλι του. Πώς θα το πετύχει αυτό; Με την πονηριά του φυσικά, μια φιλία του από το παρελθόν αλλά και τον γοητευτικό του γιο. Οι νικητές θα αντιληφθούν τις προθέσεις του; Και πώς αλήθεια θα αντιδράσουν;

Αν ήμουν πλούσιος

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι και θα μας μυήσουν στην καθημερινότητά τους πριν πιάσουν στα χέρια τους το λαχείο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το σενάριο που υπογράφουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και η Μαντώ Αρβανίτη θα ξετυλίξει με λεπτομέρειες τις άγνωστες πτυχές τριών ανθρώπων, τελείως διαφορετικών προσωπικοτήτων, που όμως ακολουθούν τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε». Η σειρά που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό βασίζεται σε χιλιανό φορμάτ, θα φέρει στη σκηνοθεσία του το όνομα του μετρ του είδους, Στράτου Μαρκίδη. Καμία σειρά όμως δεν φαίνεται να σημειώνει επιτυχία αν το καστ του δεν είναι περιστοιχισμένο από λαμπερά ονόματα του χώρου.

Αν ήμουν πλούσιος

Στο «Αν ήμουν πλούσιος» λοιπόν θα δούμε πολλά από αυτά! Τους πρώτους ρόλους κρατούν οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστα Αποστολάκη, Χάρη Τζωρτζάκη, Γιάννη Ποιμενίδη, Αννα Μενενάκου και η Κατερίνα Στικούδη που από πέρυσι εμφανίστηκε ως guest στο «Πέτα τη φριτέζα». Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση θα κάνει και η κόρη της Μπέσυς Μάλφα, Νίκη Σκιαδαρέση. Παίζουν ακόμα: Τζένη Κάρνου, Μελίνα Σπετσιέρη, Αρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπάρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Αν ήμουν πλούσιος

Αν ήμουν πλούσιος

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ