Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Οι δημοσιογράφοι τους έκαναν την πιο απλή ερώτηση και... έμειναν «κάγκελο»! Οι απίστευτες εκφράσεις...

Τι τους ρώτησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Οι δημοσιογράφοι τους έκαναν την πιο απλή ερώτηση και... έμειναν «κάγκελο»! Οι απίστευτες εκφράσεις...

Οι δημοσιογράφοι έκαναν την πιο απλή ερώτηση στην Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και έμειναν «κάγκελο». Οι εκφράσεις των προσώπων τους ήταν απίστευτες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της πρώτης έγχρωμης βωβής ελληνικής ταινίας, ο Τσάρλι με τον Θανάση Τσαλταμπάση και μίλησαν στις κάμερες.

Δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, ρώτησε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Έχετε στολίσει; Όλα εντάξει;»!

Η ηθοποιός στην αρχή έμεινε άφωνη και έκανε γκριμάτσες με τον σύντροφο της να λέει: «Έχει παρθεί το δέντρο, είναι σημαντικό αυτό παιδιά…» με την ίδια να συμπληρώνει «Ναι υπάρχει δέντρο». «Αυτή τη στιγμή είναι αστόλιστο».είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού πρόσθεσε: «Ευτυχώς που χώρεσε στο σπίτι. Μακάρι να μπορέσω να το στολίσω μόνη μου».

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά το δημοσίευμα που τους ήθελε να έχουν κρίση στην σχέση τους και να έφτασαν ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Δεν κρατιόντουσαν! Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ σε βραδινή τους εμφάνιση!

Έλαμψαν Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη εμφάνισή τους! Δεν κρατιόντουσαν! Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις καθημερινές του υποχρεώσεις και βρήκε το χρόνο για μια βραδινή "απόδραση".

Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Ο φακός του YouWeekly, "τσάκωσε" το ζευγάρι στην παρουσίαση συλλογής του John Varvatos. Οι δυο τους πιο χαρούμενοι από ποτέ απόλαυσαν το βράδυ τους, ενώ δεν μπόρεσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο!

τσιμιτσέλης γερονικολού ερωτευμένοι

Ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά, και χωρίς ενδοιασμούς πλέον οι δυο τους δεν φοβούνται να κρύψουν τον έρωτά τους.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απόλαυσαν την Κυριακή ένα όμορφο μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο.

Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις καθημερινές του υποχρεώσεις και βρήκε το χρόνο να περάσει ποιοτικό χρόνο, μακριά από την δουλειά.

Με αφορμή τον καλό καιρό βγήκαν βόλτα για φαγητό. Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

Πόζαρε στο φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και έγραψε στην λεζάντα της ««Μέχρι να έρθει το φαγητό...
(Έχω φάει 2 φέτες ψωμί+έχω πιεί 3 ποτήρια νερό ) #ntaxeixortasa #sundayfood byHugt».

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης