Βασιλική Μιλλούση: Βγήκε στην τηλεόραση μαζί με την κόρη της! Η πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα!

Μίλησε για όλους και για όλα!

Λίγο καιρό μετά τη γέννα της, η Βασιλική Μιλλούση βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και μάλιστα μαζί με την κορούλα της, παραχωρώντας την πρώτη της συνέντευξη μετά από καιρό.

Η αθλήτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, ενώ παράλληλα σχολίασε και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

Expand player

«Έκανα όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γυμναστικής μέχρι και τον 9ο σχεδόν, στο σπίτι και στο γυμναστήριο. Μου έφτιαχνε την διάθεση η γυμναστική και έκανα όσο μου επέτρεπε η κοιλιά μου. Πήρα 9 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη, μου έχουν μείνει ακόμα 2 κιλά για να χάσω. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι, ήρθε αρκετά γρήγορα και ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για τους δυο μας. Οι πρώτοι άνθρωποι που το έμαθαν ήταν η μαμά και η αδελφή μου και μετά ο Λευτέρης γιατί έλειπε σε ταξίδι και δεν ήθελα να του το πω στο τηλέφωνο. Όταν το βλέπεις πρώτη φορά λες πως μοιάζει στον μπαμπά του, γιατί τα μάτια και το βλέμμα είναι ίδια, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. Θα δείξει, κάθε μέρα αλλάζει.

Το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της. Διαπιστώνεις το μεγαλείο της φύσης, έκλαιγα από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπα στην αγκαλιά μου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας διατηρούσε την κρυφή ελπίδα ότι θα κάναμε αγόρι».

Την είδατε στο μεταξύ που τα "έσπασε" στα μπουζούκια μαζί με τον αγαπημένο της;

Βασιλική Μιλλούση: Το σώμα της λίγο καιρό μετά την γέννα είναι σοκαριστικό! Πέτυχε το στόχο της!

Μόλις δείτε το σώμα που έχει κάνει η Βασιλική Μιλλούση λίγο καιρό μετά τη γέννα της θα πάθετε πλάκα, μιας και είναι τουλάχιστον σοκαριστικό! Η αθλήτρια δούλεψε και πέτυχε επιτέλους τον στόχο της!

Η γλυκιά μανούλα, Βασιλική Μιλλούση δε χάνει ευκαιρία από το να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της. Παράλληλα ωστόσο φροντίζει να δουλεύει και για τον εαυτό της.

Έτσι δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως πια μπορεί κι εκείνη να κάνει ξανά κατακόρυφο!

«Και εκεί που καθόμουν στο σπίτι (λίγο πριν ξεστολίσω)… είπα να δοκιμάσω να κάνω κατακόρυφο μετά από σχεδόν ένα χρόνο.. και είδα τον κόσμο ανάποδα..ξανά…

Δεν μου ήταν τόσο εύκολο η αλήθεια είναι, όμως δεν με πείραξε καθόλου ,είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να προσπαθήσω μετά από την εγκυμοσύνη μου να επαναφέρω το σώμα μου, ακόμα και αν δεν είναι στην ίδια φυσική κατάσταση με πριν.. Αφού έκανα κάποιες ασκήσεις για να προετοιμάσω τα χέρια και το σώμα μου, τα κατάφερα! Α!.. έχω ξεστολίσει πια».

Βέβαια τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας, δεν ξεκολλάνε στιγμή από τη μπέμπα τους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους!

Βασιλική Μιλλούση: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση και ο θρησκευτικός γάμος με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.g