Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους!

Η φιλία που εξελίχθηκε σε αμοιβαίο έρωτα!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους!

Η Βασιλική Μιλλούση αποκαλύπτει όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους με τον Λευτέρη Πετρούνια λίγο πριν γίνουν γονείς!

Οι δύο αθλητές διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους μιας και περιμένουν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Η Βασιλική Μιλλούση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» μίλησε ανοιχτά για το δεσμό της με τον χρυσό Ολυμπιονίκη και για τη φιλία τους που εξελίχθηκε σε αμοιβαίο έρωτα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Τρολάρει την Βασιλική Μιλλούση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Με τον Λευτέρη βρισκόμασταν συνεχώς μέσα σε ένα γυμναστήριο. Ήμασταν και οι δυο αθλητές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε κοντά και να δημιουργηθεί ένα love story. Στα γυμναστήρια περάσαμε μαζί πολύ χρόνο και πολλές έντονες συγκινήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Επίσης, είχαμε και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως και κοινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι. Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, παρέα κάναμε τα τελευταία χρόνια και ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί ύστερα από κάποιες συγκυρίες. Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή και έτυχε σε αυτό το διάστημα να πηγαίνουμε μαζί σε κάποια αθλητικά gala και grand prix που ήμασταν μόνο οι δυο μας. Κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι» ήταν τα λόγια της.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους!

Συνέχισε μιλώντας για το διάλειμμα που έκαναν στη σχέση τους και πώς αυτό τους ένωσε: «Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο τεστάρονται για το αν αντέχουν στον χρόνο. Είχαμε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση μας λίγους μήνες πριν λάβω μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» στον ΑΝΤ1. Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν που μας ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαμε και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο». Όσον αφορά, μάλιστα, το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, η Βασιλική αποκαλύπτει πως το διάστημα που έλειπε μακριά από όλους και από όλα: «Ζορίστηκα αρκετά, όχι όσον αφορά τις κακουχίες που αντιμετωπίζαμε, αλλά λόγω της απουσίας των δικών μου ανθρώπων. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως η έλλειψη επικοινωνίας μαζί τους θα με ενοχλούσε τόσο πολύ κι αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έφυγα πολύ νωρίς από το σπίτι. Από 13 ετών μένω μόνη μου και μου έχει λείψει η οικογένεια. Οπότε, όσο ήμουν στο «Nomads» μου έλειπαν πολύ τόσο ο Λευτέρης όσο και οι γονείς μου και η αδελφή μου. Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και μου έλειπε η συζήτηση μαζί του και οι συμβουλές του στους προβληματισμούς μου. Ακόμα και για τη συμμετοχή μου στο Nomads τον συμβουλεύτηκα πριν πάω. Μάλιστα, με είχε παροτρύνει να το κάνω, διότι θεωρούσε πως είμαι εκ πεποιθήσεως ένα κορίτσι γλυκό, τρυφερό και όχι τόσο σκληραγωγημένο σε κακουχίες. Μου είχε πει να το δοκιμάσω, γιατί αυτό θα με δυνάμωνε ως άνθρωπο. Και είχε δίκιο, διότι πέρα από τις δυσκολίες της διαβίωσης, έπρεπε να συμβιώσω με άγνωστους ανθρώπους, κάτι που δεν ήταν εύκολο από πολλές απόψεις. Πλέον, μπορώ να σου πω ότι όντως η συμμετοχή μου στο Nomads με σκληραγώγησε».

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει τις τελευταίες προετοιμασίες του παιδικού δωματίου!

Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει τις τελευταίες προετοιμασίες του παιδικού δωματίου λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η αθλήτρια διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν λίγες ώρες μέσα από Instastories μας αποκάλυψε πως τελευταίους το παιδικό δωμάτιο.

Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει τις τελευταίες προετοιμασίες του παιδικού δωμάτιου