Λευτέρης Πετρούνιας: Τρολάρει την Βασιλική Μιλλούση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Τρομάρα της....»!

Λευτέρης Πετρούνιας: Τρολάρει την Βασιλική Μιλλούση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φαίνεται να τρολάρει την Βασιλική Μιλούση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της για τα ρούχα που επιλέγει!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί!

Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένουν με χαρά για τη στιγμή που θα έρθει στη ζωή η πριγκίπισσά τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση: Η μεγάλη διαφορά στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης!

Η μέλλουσα μανούλα ποζάρει και μας δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, ενώ ο γνωστός ολυμπιονίκης τρολάρει δημόσια την σύζυγό του για τα ρούχα που επιλέγει να φοράει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Λευτέρης Πετρούνιας: Τρολάρει την Βασιλική Μιλλούση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Βασιλική Μιλλούση: Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της! Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη για ψώνια!

Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη για ψώνια η Βασιλική Μιλλούση! Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, από τις αρχές του καλοκαιριού βιώνει το θαύμα που ήρθε στη ζωή της με την εγκυμοσύνη της με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και με τρομερή πειθαρχία, ως αθλήτρια, στον τρόπο που διαχειρίζεται την καθημερινότητά της, στο πώς τρέφεται αλλά και πώς κινείται.

Βασιλική Μιλλούση: Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της! Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη για ψώνια!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Άνοιξαν για πρώτη φορά το σπίτι τους στο Ελληνικό!

Πολύ συχνά έχει μοιραστεί στα social media τις ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους αλλά και το πρόγραμμα διατροφής της. Βέβαια, αυτό το διάστημα το μόνο πράγμα που την απασχολεί είναι να διακοσμήσει με τον καλύτερο τρόπο το ροζ παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της στο Ελληνικό, αφού η δεσποινίς Πετρούνια αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU τη συνέλαβε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου με τη βοήθεια μιας φίλης της έκανε αγορές για εκείνη αλλά και για το μωρό. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά και μάλιστα η Βασιλική αντί να δυσφορεί, το χαίρεται αρκετά παρά το γεγονός πως δεν είναι πια τόσο ευκίνητη όσο παλιά!

Βασιλική Μιλλούση: Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της! Άβαφη και επιμελώς ατημέλητη για ψώνια!Οι ευχές στον άντρα της ζωής της!

Αυτές τις μέρες το μυαλό της Βασιλικής ήταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής που έγινε στη Γερμανία, καθώς ο σύζυγός της και Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας έδινε τον πρώτο του σημαντικό αγώνα μετά την εγχείρηση στον ώμο του πριν από 11 μήνες. «Έφτασε η μέρα να κερδίσεις αυτό που σε ταλαιπώρησε. My superman!» έγραψε χαρακτηριστικά. Μπορεί, βέβαια, εκείνος να τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά δεδομένης της κατάστασης της υγείας του το τελευταίο διάστημα, αυτή ήταν μια μεγάλη προσωπική του νίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ