Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας δείχνει τον γιο του και λιώνουμε - Η εικόνα που "έριξε" το Instagram

Πλέι σε πελάγη ευτυχίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν το κρύβει! Ο άσσος του NBA είναι πατέρας πια και μας δείχνει τον γιο του! Η εικόνα του έκανε τους πάντες να λιώσουν, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο "έριξε" το Instagram!

Ο Giannis έγινε για πρώτη φορά πατέρας με την σύντροφό του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, να φέρνει στον κόσμο τον βράδυ της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι!

Expand player

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, λίγες ώρες μετά τον ερχομό του μικρού, ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του, τον καρπό του έρωτά του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το όνομα που θα πάρει είναι το όνομα του πατέρα του, Λιαμ Τσαρλς.

Ωστόσο τώρα ο αθλητής αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μια εικόνα του μικρού, μέσα από το ριλάξ του, προκαλώντας τα σχόλια να πέφτουν βροχή και όλους να τονίζουν πόσο γλυκός είναι ο μικρός.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακές διακοπές! Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος!

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος που έκαναν τις βουτιές τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ο «Greek Freak» όπως είναι το παρατσούκλι του στην Αμερική και μάλιστα, είχε αποκαλύψει από που είχε βγει, έχοντας ολοκληρωθεί οι αγώνες του NBΑ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει στιγμές με την οικογένεια του.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi των απαθανάτισαν στο νησί των ανέμων μαζί με την σύντροφο του και τα αδέλφια του να κάνουν βουτιές στην θάλασσα και watersports.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ταξιδεύει στην Ελλάδα για να τους δει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν "ξεκολλάει" από την σύντροφό του! Η νέα υπέροχη αφιέρωση!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε στο Παρίσι και χόρεψε ξέφρενα! Ξεσήκωσε τους πάντες!

Διαβάστε περισσότερα news στο Υouwekly.gr