Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν "ξεκολλάει" από την σύντροφό του! Η νέα υπέροχη αφιέρωση!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρελά ερωτευμένος με την σύντροφό του, Μαράια, με αποτέλεσμα ο αθλητής να μην "ξεκολλάει" στιγμή από πάνω της! Η νέα υπέροχη αφιέρωση που της έκανε σε ένα ακόμα ρεκόρ του, προκάλεσε συγκίνηση σε όλους!

Ο «Greek Freak», έγραψε ιστορία φτάνοντας τους 10.000 πόντους στη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς καθώς έγινε ο 6ος νεώτερος παίχτης στο ΝΒΑ που φτάνει σε αυτό το ορόσημο.

Το ρεκόρ επετεύχθηκε, μάλιστα, με τον ίδιο να φοράει παπούτσια ειδικά αφιερωμένα στην σύντροφό του, Μαράια, που είναι έγκυος, ενώ πριν από λίγες μέρες, της διοργάνωσε ένα λαμπερό baby shower.

Στο πίσω μέρος των παπουτσιών του υπήρχε μια μπάλα βόλεϊ με το νούμερο «15», που ήταν ο αριθμός της καλής του όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο.

«Σπουδαία νίκη. Έφτασα τους 10.000 πόντους φορώντας τα παπούτσια του μωρού μου», έγραψε ο Greek Freak στο Instagram.

Εκείνη φυσικά απάντησε με δικό της ποστ. «Δεν είμαστε τέλειοι με κανέναν τρόπο, αλλά αυτό το χαμόγελο συμβολίζει τη χαρά που μου δίνει αυτός ο άνδρας. Σε αγαπώ, γλυκέ μου».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σύντροφός του μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία! Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει και...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν το κρύβει! Η σύντροφός του μάλιστα μοιράστηκε πρόσφατα την πιο τρυφερή φωτογραφία! Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει και οι δυο τους περιμένουν από λεπτό σε λεπτό τον ερχομό του πελαργού!

Οι δυο τους έκαναν πρόσφατα και κοινή δημόσια εμφάνιση, στην οποία η Mariah "λάμπει" από ευτυχία!

Ο ίδιος θέλοντας μάλιστα να δείξει την ευγνωμοσύνη του είχε δηλώσει, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί. Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προιόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του.

Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει».

Ο μπασκετμπολίστας παραχώρησε πρόσφατα και συνέντευξη στην εφημερίδα Documento, μετά την είδηση πως ο αδερφός του θα γίνει μπαμπάς και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Αντετοκούνμπο παιδί