Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα ο Αντετοκούνμπο! Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Η γλυκιά φωτογραφία!

Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα ο Αντετοκούνμπο! Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα ο Αντετοκούνμπο! Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφος του περιμένει τον καρπό του έρωτα τους.

Ο «Greek freak», πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν θα μπορούσε να μάθει πιο ευχάριστη είδηση από την συγκεκριμένη.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύντροφος του Μαράια. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι τρυφερές ευχές στη σύντροφό του!

Τα σχόλια κάτω από την αποκαλυπτική ανάρτηση έπεσαν βροχή με τον Γιάννη να ρωτάει χιουμοριστικά «ποιος είναι ο πατέρας» ενώ ο μέλλοντας θείος Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε καρδούλες.

Αντετοκούνμπο μπαμπάς παιδί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακές διακοπές! Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος!

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι paparazzi φωτογραφίες από το σκάφος που έκαναν τις βουτιές τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ο «Greek Freak» όπως είναι το παρατσούκλι του στην Αμερική και μάλιστα, είχε αποκαλύψει από που είχε βγει, έχοντας ολοκληρωθεί οι αγώνες του NBΑ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει στιγμές με την οικογένεια του.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi των απαθανάτισαν στο νησί των ανέμων μαζί με την σύντροφο του και τα αδέλφια του να κάνουν βουτιές στην θάλασσα και watersports.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ταξιδεύει στην Ελλάδα για να τους δει.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του στην Ελλαδα! (Βίντεο)

Η κάμερα έπιασε σε τρυφερές στιγμές τον Γιάννης Αντετοκούνμπο με την σύντροφο του στην Ελλαδα!

Επίσης ο φακός κατέγραψε την έκπληξη και το σοκ ενός τουρίστα όταν το είδε να περνάει από μπροστά του!

Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κάνει διακοπές στην Μύκονο καθώς συνδυάσει και μία φιλανθρωπική .

Λίγες ώρες πριν τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό event που διοργανώνει ο σύλλογος Ελπίδα στο beach club SantAnna στην Παράγκα, ο mvp του φετινού NBA δεν έχασε την ευκαιρία να γυρίσει τα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια με την οικογένειά του και τη σύντροφό του.

Η κάμερα του Mykonos live tv τον εντόπισε σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφο του καθώς τον «τσάκωσε» να περπατάει χέρι – χέρι με την αγαπημένη του στα γραφικά σοκάκια.

Η εμφάνιση του άσσου των Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς ενώ ένας τουρίστας δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον είδε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: