Η Σία Κοσιώνη βγήκε με... καρδούλες στον ΣΚΑΙ! Η φωτογραφία από την γιορτή των ερωτευμένων!

Γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της!

Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι την Σία Κοσιώνη αφού βγήκε με... καρδούλες στον ΣΚΑΙ και στο πλατό του δελτίου ειδήσεων! Η φωτογραφία από την γιορτή των ερωτευμένων στην οποία γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της. Πιο χαλαρή από ποτέ.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, μπορεί να είναι αυστηρή ως επαγγελματίας, αλλά στην προσωπική της ζωή διακρίνεται για το χιούμορ της. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή, την ημέρα των ερωτευμένων, αποφάσισε να αυτοσαρκαστεί.

Expand player

Βγήκε στα backstage στον ΣΚΑΙ με ένα φόντο με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά και μάλιστα η Σία Κοσιώνη ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram. Στην λεζάντα έγραψε: «Μέρα που είναι το ζήσαμε! #valentines #happyvalentinesday #skai #studio #backstage #love #loveisintheair #heart».

Πάντως το κόκκινο πρέπει να είναι το χρώμα της, αφού το έχει φορέσει και σε κοστούμι με μεγάλη επιτυχία....

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μια ακόμα εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ που είχε αφήσει εποχή

Η Σία Κοσιώνη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της ενημέρωσης. Στο δελτίο του ΣΚΑΙ επιλέγει ρούχα που τις αναδεικνύουν την σιλουέτα. Μια ημέρα, επέλεξε το πιο αυστηρό κοστούμι με τον πιο σικ τρόπο, με το σακάκι της μόνο να κοστίζει 142 ευρώ.

Για τις στιλιστικές της επιλογές έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, αφού θέλει κάθε ώρα και ημέρα τόσο εκτός όσο και εντός τηλεόρασης να είναι κομψή και περιποιημένη. Μάλιστα, πρόσφατα έκοψε τα μαλλιά της με το νέο της κούρεμα να δίνει άλλος ύφος στις εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα, πιο σικάτο.

Μια ημέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει κάθε ημέρα στις 8 το βράδυ, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και γκρι γόβες. Αυτή είναι μια από τς πιο σικάτες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και θα λέγαμε πως της ταιριάζει. Ακόμη μια ήταν αυτή στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Το σύνολο της είναι από την εταιρία geelist και θα το βρεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα. Μάλιστα, το σακάκι της το οποίο αγαπήσαμε περισσότερο από όλα, κοστίζει 142 ευρώ και έχει την ονομασία silkaholics. Να πούμε πως η αρχική του τιμή πριν από την έκπτωση ήταν 285 ευρώ.

Θα το βρεις εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πιο σικ εμφάνιση της! Τα φόρεσε όλα μόνο σε ένα χρώμα...

Σία Κοσιώνη: Έκατσε δίπλα σε αυτή τη γυναίκα αλλά όλο κοίταζαν τα κραγιόν της! Πάει τέλεια με τα μαλλιά της!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr