Σία Κοσιώνη: Έκατσε δίπλα σε αυτή τη γυναίκα αλλά όλο κοίταζαν τα κραγιόν της! Πάει τέλεια με τα μαλλιά της!

Αυτό είναι το χρώμα της!

Σία Κοσιώνη: Έκατσε δίπλα σε αυτή τη γυναίκα αλλά όλο κοίταζαν τα κραγιόν της! Πάει τέλεια με τα μαλλιά της!

Η Σία Κοσιώνη σε εκδήλωση που βρέθηκε έκατσε δίπλα σε αυτή την πολύ διάσημη γυναίκα και φωτογραφήθηκε μαζί της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως όλοι κοίταζαν το υπέροχο κραγιόν της, το οποίο είναι τόσο λαμπερό που πάει τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει δείξει πως είναι μία γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της και φροντίζει να είναι πάντα στην τρίχα!

Έτσι δε θα μπορούσε να απογοητεύσει με το look που επέλεξε να κάνει στην παρουσίαση βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε εκεί μαζί με φίλους και συναδέλφους της και φωτογραφήθηκε με την Μαρία Σαράφογλου, η οποία φρόντισε να μοιραστεί μπόλικο φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Το κραγιόν που επέλεξε να φορέσει η Σία Κοσιώνη ήταν κατακόκκινο και ταίριαζε υπέροχα με τα μαλλιά της αλλά και με το μπεζ σύνολο που επέλεξε να φορέσει στην εκδήλωση! Σίγουρα αυτό είναι το χρώμα της!

Κοσιώνη Σαράφογλου

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος επιλέγει ένα τέτοιο χρώμα, μιας και έχει εμφανιστεί με κατακόκκινο κραγιόν και στο δελτίο ειδήσεων!

Σία Κοσιώνη: Έβαλε σκούρο κραγιόν και σκόρπισε "εγκεφαλικά"! Πιο elegant από ποτέ!

Και όμως η Σία Κοσιώνη έβαλε σκούρο κραγιόν και σκόρπισε "εγκεφαλικά"! Η εμφάνισή της ήταν πιο elegant από ποτέ! "Μαγνήτισε" τους πάντες!

Η παρουσιάστρια μας συνηθίζει σε πολύ glam εμφανίσεις και αυτή δεν ήταν εξαίρεση!

Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια υπέροχη φωτογραφία, θέλοντας να ευχαριστήσει την μακιγιέρ της για το εκπληκτικό αποτέλεσμα, και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα έπεσαν στο μπορντό κραγιόν της.

Είναι άλλωστε της μόδας και νούμερο ένα στο μακιγιάζ του χειμώνα. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Σία Κοσιώνη κραγιόν

Αυτό δεν είναι το μόνο που έχει φόρεσε και ξεχώρισε. Την κόκκινη τουαλέτα της θα την ζηλέψετε...