Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πιο σικ εμφάνιση της! Τα φόρεσε όλα μόνο σε ένα χρώμα...

Εσείς τι λέτε; Θα της βάζατε 10αρι;

Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πιο σικ εμφάνιση της! Τα φόρεσε όλα μόνο σε ένα χρώμα...

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις πιο σικάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Αυτή όπως που έκανε πριν από λίγες ημέρες είναι η πιο σικ. Όλα τα ρούχα μέχρι και τα παπούτσια της τα φόρεσε σε ένα χρώμα.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ έδωσε το παρών στα βραβεία «Μαζί για το παιδί 2020» και θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από την όμορφη αυτή βραδιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία όπου πόζαρε από την εκδήλωση όπου βρέθηκαν σημαντικά και σπουδαία ονόματα.

Η Σία Κοσιώνη για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο. Ένα παντελόνι σε Α γραμμή το οποίο συνδύασε με μπλούζα στιλ πουκάμισου και σακάκι, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες.

Μάλιστα, μπεζ έχει επιλέξει ξανά σε εμφάνιση της. Ακολούθησε την νούμερο ένα τάση στα παλτό.

Σία Κοσιώνη: Έβαλε λευκά και έμοιαζε με άγγελο! Αυτή η εμφάνισή της μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Η Σία Κοσιώνη δε δίστασε στιγμή και έβαλε πάνω της λευκά! Η αγαπημένη δημοσιογράφος έμοιαζε με άγγελο και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εμφάνιση που έκανε μοίρασε σε όλους μερικά "εγκεφαλικά"!

Η δημοσιογράφος έχει τον τρόπο της να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και έτσι δεν απογοήτευσε όταν φόρεσε το πιο εντυπωσιακό λευκό σακάκι!

Το συνδύασε με φούξια κραγιόν και μακριά σκουλαρίκια και δημιούργησε με μεγάλη ευκολία, το πιο σικάτο στιλ! Άλλωστε ποιος είπε πως το λευκό χρώμα φοριέται μόνο το καλοκαίρι;

Η Σία Κοσιώνη κατάφερε να δώσει μία πιο λαμπερή πνοή στο χειμώνα και το λατρέψαμε!

Σας βρήκαμε επίσης το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φόρεσε την πρωτοχρονιά!