Σία Κοσιώνη: Ακολούθησε την νούμερο ένα τάση! Έβαλε το φόρεμα - παλτό που προκαλεί φρενίτιδα!

Εσείς θα την ακολουθήσετε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Ακολούθησε την νούμερο ένα τάση! Έβαλε το φόρεμα - παλτό που προκαλεί φρενίτιδα!

Την νούμερο ένα τάση στα ρούχα ακολούθησε η Σία Κοσιώνη. Έβαλε το φόρεμα - παλτό που προκαλεί φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες.

Η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την στιλιστική της επιλογή σε δημόσια εμφάνιση.

Η Σία Κοσιώνη, είχε βρεθεί σε παρουσίαση βιβλίου και τους είχε «μαγέψει» όλους με το σικάτο look της, το οποίο είναι από τις κορυφαίες τάσης της μόδας.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που έμοιαζε με παλτό. Το συγκεκριμένο στιλ έχουμε δει να επιλέγουν πολλές fashion bloggers του εξωτερικού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σία Κοσιώνη έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια με εμφάνιση της. Καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» φόρεσε ολόσωμη φόρμα που την κολάκευε πολύ.

Σία Κοσιώνη: Στάθηκε δίπλα στην πιο «αυστηρή» γυναίκα! Το μαύρο φόρεμα της την «εξαφάνισε»!

Δίπλα στην πιο «αυστηρή» γυναίκα στάθηκε η Σία Κοσιώνη και την «εξαφάνισε» με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Είναι από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόραση και μέσα από τον ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Anna Wintour.

Η Σία Κοσιώνη μετά την συνέντευξη τους, πόζαρε στο πλευρό της και την φωτογραφία τους δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα απλό αλλά σικάτο μαύρο φόρεμα το οποίο είχε μια εντυπωσιακή χρυσή λεπτομέρεια στο λαιμό και «εξαφάνισε» στιλιστικά την κορυφαία δημοσιογράφο που διαπρέπει στην μόδα.

Σία Κοσιώνη Instagram φόρεμα

Αυτό δεν είναι το μόνο φόρεμα που φόρεσε και ξεχώρισε. Την κόκκινη τουαλέτα της θα την ζηλέψετε...

Σία Κοσιώνη: Το πράσινο φόρεμα της γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Με γόβες του ίδιου χρώματος «έλαμψε»!

Το πράσινο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη γυάλιζε από... χιλιόμετρα σε βραδινή έξοδο της. «Έλαμψε» συνδυάζοντας το με γόβες του ίδιου χρώματος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε την αλλαγή του χρόνου στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και το χαμόγελο της δεν έσβησε λεπτό από το πρόσωπο της.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε την αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα έχοντας στο πλευρό του επί σκηνής αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από δίπλα του δεν έφυγε λεπτό η Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν μια κούκλα με το πράσινο όλο παγιέτες φόρεμα της που γυάλιζε όταν έπεφταν πάνω του τα φώτα. Το συνδύασε με πράσινες επίσης γόβες που «έκλεψαν την παράσταση.