Σία Κοσιώνη: Με το πιο γλυκό χαμόγελο στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Έβαλαν και οι δυο...

Που τους τσακώσαμε;

Σία Κοσιώνη: Με το πιο γλυκό χαμόγελο στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Έβαλαν και οι δυο...

Με το πιο γλυκό χαμόγελο πόζαρε η Σία Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη. Και οι δυο έβαλαν παλτό λόγω του κρύου.

Το ζευγάρι έκανε την αλλαγή του νέου χρόνου στο Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας, αφού ο δήμαρχος της Αθηνών έκανε την αντίστροφη μέτρηση.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ευδιάθετοι, φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο τους.

Μαζί τους φωτογραφήθηκε και ο γιος του Δημάρχου Παύλος, ο οποίο πετάχτηκε μπροστά στην κάμερα για να κάνεις πλάκα στο ζευγάρι.

Το σαλόνι τους το έχετε δει; Η Σία Κοσιώνη στολίσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Σύνταγμα Πρωτοχρονιά

Δήμαρχος Αθηνών

Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Με το μικρό τους «θαύμα» στον ζωολογικό κήπο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη με την Σία Κοσιώνη και το μικρό τους... "θαύμα"! Πήγαν στον ζωολογικό κήπο!

Ο Δήμος Μπακογιάννης, ο οποίος πριν από λίγους μήνες συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια, είναι η μεγάλη αδυναμία του ζευγαριού, ο «γιόκας» τους όπως τον αποκαλούν γλυκά. Οι μέρες που για τη Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι εκείνες που έχουν τη δυνατότητα να του αφιερώσουν τον χρόνο τους και να βρεθούν μαζί του.

Ο υπερδραστήριος γιος τους είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό παιδί και εκείνοι πάντα θέλουν να εφευρίσκουν τρόπους για να τον κάνουν χαρούμενο. Στο πρόγραμμα, βέβαια, είναι και οι εκπλήξεις, όπως εκείνη που του οργάνωσαν πριν από λίγες μέρες με βόλτα στον Λυκαβηττό αλλά και στον ζωολογικό κήπο, ως ένα ακόμη δώρο γενεθλίων για εκείνον.

Σία Κοσιώνη: Στα ολόλευκα σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Κώστας Μπακογιάννης Σία Κοσιώνη έξοδος

Φυσικά, η Σία δεν παρέλειψε να τον πάει πριν από λίγες μέρες και στην παρέλαση, όπου ο Δήμος εξεπλάγη με όσα έβλεπε και συνεχώς αναφωνούσε χαρούμενος «ουάου», όπως έγραψε και η μαμά του στη φωτογραφία που τον κρατά αγκαλιά και την οποία δημοσίευσε στα social media. Αλλά εκτός από την αδυναμία που του έχουν οι γονείς του, ο μικρός Δήμος είναι και ο αγαπημένος των υπολοίπων αδερφών του, των τριών παιδιών του Κώστα Μπακογιάννη.

Οικογενειακά βάρη

Μπορεί αυτό το διάστημα να είναι πολύ κρίσιμο για εκείνον, αφού έχει να αναδιοργανώσει τον Δήμο Αθηναίων, με τις προκλήσεις και τα προβλήματα να είναι μεγάλα, αλλά ο Κώστας Μπακογιάννης τα καταφέρνει περίφημα και στις υποχρεώσεις του ως μπαμπάς. Καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας του, ήταν εκείνος που κουβαλούσε τον σάκο με τα πράγματα του γιου του και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα παιχνίδια μαζί του.