Σία Κοσιώνη: Στα ολόλευκα σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

«Τράβηξε» όλα τα βλέμματα πάνω της!

Σία Κοσιώνη: Στα ολόλευκα σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

Στα ολόλευκα πόζαρε η Σία Κοσιώνη σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Η δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά έλαμψε με την εμφάνιση της.

Η ίδια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μόδα και «παρακολουθείται» συχνά για τις ενδυματολογικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Σία Κοσιώνη, έδωσε το παρών στο Καλλιμάρμαρο, όπου και απόλαυσε την συναυλία για τα 55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος. Μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πολύ ευδιάθετη.

Για την συγκεκριμένη βραδινά, επέλεξε να φορέσει μια λευκή παντελόνα, την οποία συνδύασε με λευκή μπλούζα σε φαρδιά γραμμή. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με nude γόβες.

Σία Κοσιώνη εμφάνιση

Σία Κοσιώνη εμφάνιση

Σία Κοσιώνη: Νέα δεδομένα για την παρουσιάστρια! Έρχονται αλλαγές!

Νέα δεδομένα για την Σία Κοσιώνη, καθώς οι αλλαγές που έρχονται ανακοινώθηκαν και επίσημα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ!

Πλέον η Σία Κοσιώνη θα εμφανίζεται σε νέα ώρα!

Τα νέα δεδομένα στη ροή του ΣΚΑΪ φέρνουν αλλαγές από τις 16 Σεπτεμβρίου για την Σία Κοσιώνη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση.

Σία Κοσιώνη: Τι έχει σπουδάσει; Κυρία με τα όλα της...

Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, σε νέα ώρα, στις 19.50.

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...

Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη βρέθηκε η Σία Κοσιώνη και μια τρυφερή κίνησή της δεν πέρασε απαρατήρητη...

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας έφτασε λίγο πριν τις 6 στον χώρο της ορκωμοσίας, μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους, ενώ στην τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία του μίλησε για «σεβασμός στην Αθήνα και στον πολιτισμό μας» αλλά και «δέος απέναντι στην πρόκληση και στο στοίχημα να γίνει η Αθήνα αντάξια των Αθηναίων».

Σία Κοσιώνη: Βγήκε «νοκ άουτ»! Τι συνέβη;

Η Σία Κοσιώνη, επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο, με κομψά πέδιλα που έκλεψαν την παράσταση! Φυσικά, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε ο γιος της, ο οποίος ήσυχος παρακολουθούσε τον μπαμπά του. Μάλιστα η τρυφερή μαμά, είχε μαζί της μπισκοτάκια, τα οποία του προσέφερε προκειμένου να... απασχολείται! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της στην ορκωμοσία του Μπακογιάννη! Η τρυφερή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη...