Σία Κοσιώνη: Το δαχτυλίδι που φόρεσε στο χέρι της "βγάζει" μάτι! Της το έδωσε ο Μπακογιάννης!

Είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Σία Κοσιώνη: Το δαχτυλίδι που φόρεσε στο χέρι της

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε στο χέρι της το πιο υπέροχο δαχτυλίδι το οποίο είναι τόσο μεγάλο που "βγάζει" μάτι! Της το έδωσε ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Μπακογιάννης και δεν το αποχωρίζεται ποτέ!

Το αγαπημένο ζευγάρι έβαλε τα γιορτινά του για την αλλαγή του χρόνου και έλαμψε! Ο Δήμαρχος Αθηναίων στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του και χάρισαν χαμόγελα στο φακό.

Αυτό που φυσικά παρατηρήσαμε ήταν το υπέροχο δαχτυλίδι που είχε στο χέρι της η Σία Κοσιώνη! Δεν είναι μονόπετρο, αλλά πρόκειται σίγουρα για ένα κομμάτι που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος ήξερε ακριβώς τον τρόπο για να το συνδυάσει και να δημιουργήσει το πιο αρμονικό και σικάτο ντύσιμο!

Σία Κοσιώνη: Στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη φόρεσε χρυσά παπούτσια! Τα κοίταγαν όλοι οι καλεσμένοι!

Η Σία Κοσιώνη στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη φόρεσε χρυσά παπούτσια! Τα κοίταγαν όλοι οι καλεσμένοι και σίγουρα θα τα θέλεις κι εσύ...

Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και Σίας Κοσιώνη τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, παρουσία στενών συγγενών και φίλων και ελάχιστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες που ανήρτησαν καλεσμένοι του γάμου στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και άνθρωποι που επιμελήθηκαν τη νυφική εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη.

Η Χρύσα Τάσιου είναι η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να ζήσετε ευτυχισμένοι». Δείτε τα απίστευτα χρυσά παπούτσια της αλλά και το πού βρέθηκε χτες το βράδυ με τον γιο της!

undefined