Baby boom για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - Έγινε μπαμπάς

Ο λόγος για...

Ευχάριστα νέα έρχονται για ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες. Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και έτσι έχουμε ένα νέο baby boom στην ελληνική showbiz. Ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Θέλησε με αυτό τον τρόπο επίσης, να ευχαριστήσει δημόσια την σύζυγο του για το όμορφο δώρο που του έκανε.

Expand player

«Αγάπη μου σ’ ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο της ζωής μου! Είσαι η πιο γενναία γυναίκα του κόσμου! Σε λατρεύω», ήταν τα λόγια του νέου πατέρα και ευχές αλλά και τα likes των διαδικτυακών φίλων του, έπεσαν βροχή.

Ο λόγος για τον ηθοποιός, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο από τις «Άγριες Μέλισσες». Η σύζυγος του, Έλενα, με την οποία παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Baby boom στην showbiz με γνωστό μπασκετμπολίστα να γίνεται ξανά πατέρας αποκτώντας και τέταρτο γιο. Η οικογένεια, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, υποδέχτηκε το νέο της μέλος ενώ η ομάδα του γνωστού αθλητή εξέδωσε ανακοίνωση για την ευχάριστη είδηση.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ένα ακόμη baby boom το οποίο είναι προ των πυλών - Ποιος θα γίνει μπαμπάς;

Χαρμόσυνα είναι τα νέα που «έσκασαν» στην ελληνική showbiz. Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και ανυπομονεί να έρθει ο καιρός που θα το κρατήσει στην αγκαλιά του. Η εγκυμονούσα βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν τα media μόνο μέσα από την δουλειά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ευτυχισμένη μαμά όταν η κάμερα της εκπομπής του Happy Day την «τσάκωσε» σε δημόσια έξοδο της. Η ίδια είναι πέντε μηνών έγκυος και ανυπομονεί να έρθει το πρώτο της παιδάκι στον κόσμο και να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Βανδή: Το έριξε έξω και χόρεψε μαζί με τις Άγριες Μέλισσες

Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες