Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες

Αδιανόητη είδηση με την Φαίη Σκορδά που "έπαιξε" στις Άγριες Μέλισσες. Το πρωί της Τσικνοπέμπτης η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ετοίμασαν μια έκπληξη για τους τηλεθεατές τους που προκάλεσε πολύ γέλιο.

Οι συντελεστές του "Πρωινό", Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άρης Καβατζίκης, Λίτσα Πατέρα, Νάνσυ Παραδεισανού,Βασίλης Καλλίδης,Χρήστος Νέζος και Φαίη Σκορδά, "αντικατέστησαν" τους πρωταγωνιστές της σειράς με πάρα πολύ χιούμορ.

Ποιοι οι ρόλοι που τους δόθηκαν όμως από την σειρά του ΑΝΤ1; H Φαίη Σκορδά πήρε τη θέση της Λενιώς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος του Δούκα, η Λίτσα Πατέρα της Ανέτ, η Νάνσυ Παραδεισανού της ερωμένης του κλαριντζή, η Αφροδίτη Γραμμέλη της Σμαρώς, ο Άρης Καβατζίκης του Λάμπρου, ο Χρήστος Νέζος του Νικηφόρου και ο Βασίλης Καλλίδης του παπά.

Μιας και μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες δείτε και ένα σοκαριστικό spoiler για τον Μελέτη και τον Κλεομένη και το τι θα συμβεί μεταξύ τους.

Άγριες Μέλισσες: Η «Βιολέτα» κάνει spoiler στην Φαίη Σκορδά! Έμειναν όλοι άφωνοι!

Η αγαπημένη «Βιολέτα» από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», κάνει για ακόμη μία φορά το πιο "καυτό" spoiler για τη σειρά! Μόλις το άκουσαν, έμεινα όλοι άφωνοι!

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και μιλώντας με την Φαίη Σκορδά, της έκανε ένα "καυτό" spoiler για τη σειρά και για το ρόλο της.

«Η Βιολέτα ήταν παντρεμένη, αλλά ο άντρας της την παράτησε και της άφησε το καφενείο. Η Βιολέτα δεν είναι από το χωριό, την έφερε ξένη νύφη στο χωριό. Έμεινε μόνη σε ένα ξένο χωριό και συνέχισε τη δουλειά του άντρα της για να ζήσει. Η Βιολέτα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της με γενναιότητα, με ειλικρίνεια και με ήθος. Αρέσει πολύ στον κόσμο γιατί είναι πρότυπο.

Μετά από τον “εξευτελισμό” της, τελείωσε ο έρωτας που μπορεί να είχε με τον Κωνσταντή. Από εδώ και πέρα η Βιολέτα θα είναι με τον Μιλτιάδη, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Το ειδύλλιο έχει ήδη ξεκινήσει, πλέκεται. Από την αρχή με προόριζαν γι’ αυτό το ρόλο, δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.

Δεν είμαι πολλά επεισόδια μπροστά, αλλά έρχονται πολλές “καταιγίδες” στο Διαφάνι. Τον έρωτα με τον Μιλτιάδη τον στηρίζω, αυτό είναι που λείπει στη Βιολέτα, ο έρωτας, μια ολοκληρωμένη σχέση. Αν ο άντρας της ήταν σωστός, αυτή θα ήταν μια χαρά οικογενειάρχισα, με το σπιτάκι της, τον άντρα της, θα βοηθούσε στη δουλειά, μπορεί να είχε και παιδιά ή μπορεί να έχει και παιδιά»!

Μόλις το άκουσαν οι συντελεστές της εκπομπής, αναφώνησαν!